Targul de Carte 2005 se deschide pe 12 septembrie

Apropo.ro / 09.09.2005, 16:29
Targul de Carte 2005 se deschide pe 12 septembrie
Cristian Poteras, Primarul Sectorului 6, alaturi de Ali Ergun Ergen, General Manager Anchor Grup SA, vor deschide oficial, luni, 12 septembrie, in Rotonda din Plaza Romania, Targul de Carte 2005. Manifestarea, organizata de Primarie in parteneriat cu Plaza Romania si National TV, va

Cristian Poteras, Primarul Sectorului 6, alaturi de Ali Ergun Ergen, General Manager Anchor Grup SA, vor deschide oficial, luni, 12 septembrie, in Rotonda din Plaza Romania, Targul de Carte 2005.

Manifestarea, organizata de Primarie in parteneriat cu Plaza Romania si National TV, va incepe pe 10 septembrie si se va finaliza pe 18 septembrie.

Initiativa Targul de Carte 2005 are drept scop promovarea unei oferte cat mai largi de carte, de la manuale si carti din bibliografia scolara pana la beletristica si vine, astfel, in intampinarea tuturor celor care nu si-au achizitionat, inca, manualele scolare si rechizite sau care doresc sa cumpere carti bune la preturi avantajoase.

Cateva dintre cele mai prestigioase edituri cu profil pedagogic, si nu numai, isi vor expune oferta pe tot parcursul desfasurarii targului de carte: Niculescu, Aramis, All, Humanitas, Teora, Nemira, Albatros.

Sub titulatura „O carte pentru copiii din Vartoape”, in cadrul Targului, va fi organizata si o colecta de manuale si carti, in sprijinul copiilor din comuna Vartoape, judetul Teleorman. Astfel, intr-un spatiu special amenajat, vizitatorii vor putea dona atat carti cumparate de la standuri, cat si aduse de acasa, din biblioteca proprie. O prima donatie de peste 1000 de volume va fi facuta de editurile participante la eveniment. De acestea se vor bucura elevii scolii din comuna teleormaneana, serios afectata de inundatiile din aceasta vara.

Anchor Grup S.A.

Tags: