Targul de Craciun de la Muzeul National de Geologie va asteapta!

Apropo.ro / 19.12.2008, 00:00
Targul de Craciun de la Muzeul National de Geologie va asteapta!
Muzeul National de Geologie gazduieste Targul de Craciun, ce va fi deschis in perioada 19 decembrie - 22 decembrie.

Muzeul National de Geologie gazduieste Targul de Craciun, ce va fi deschis in perioada 19 decembrie – 22 decembrie, intre orele 10.00 si 18.00.

In cadrul expozitiei, cu vanzare, peste 20 de expozanti din intreaga tara, pun la dispozitia vizitatorilor podoabe din pietre semipretioase si pretioase, esantioane de cristale, roci si fosile, toate apartinand colectionarilor Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze piese unicat de o deosebita frumusete si valoare stiintifica, reprezentative pentru regiunile miniere romanesti precum: Baia Mare, Brad, Rosia Montana, Ocna de Fier sau pentru cele mai îndepartate colturi ale lumii: Brazilia, Chile, Afganistan, SUA, Canada, India, Australia.

Scopul expozitiei este unul socio – cultural – educativ, urmarindu-se atat reunirea unor oameni de stiinta cat si a colectionarilor pasionati de geologie, din toata tara, în vederea perpetuarii acestei stiinte, latura educativa adresandu-se publicului larg care, cu aceasta ocazie, va avea acces la cunoasterea unei parti din resursele geologice ale subsolului romanesc si nu numai.

Expozitia este deschisa zilnic, in perioada 19 decembrie – 21 decembrie, intre orele 10.00 si 18.00.

Pretul unui bilet este de 6 lei (adult).

 

Foto: Muzeul National de Geologie