Târgul Internațional Gaudeamus 2014 este deschis până duminică, 23 noiembrie

De: Carmen Ulian / 20.11.2014, 12:08
Târgul Internațional Gaudeamus 2014 este deschis până duminică, 23 noiembrie
Iubitorii de lectură pot vizita Târgul Internațional Gaudeamus deschis până pe 23 noiembrie, de unde pot achiziționa cărți la prețuri începând de la 1 leu.

Cea de-a XXI-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, care va avea loc de miercuri până duminică, în Pavilionul Central Romexpo din București, oferă vizitatorilor aproximativ 750 de evenimente editoriale și profesionale, un număr record în istoria manifestării.

La cea de-a XXI-a ediție a Târgului Gaudeamus, editurile Polirom și Cartea Românească sunt prezente cu peste o mie de titluri, toate aflate la o reducere de până la 20%. La stand se găsesc 34 de titluri noi, având în program 31 de evenimente, lansări și dezbateri.

Avem evenimente destinate atât publicului larg, cât și unui public mai specializat și interesat și de altceva în afară de literatură. Vineri, avem o dezbatere pe tema ultimului volum semnat de Alina Mungiu-Pippidi, în dialog cu Vartan Arachelian, sub titlul «Tranziția. Primii 25 de ani». Apoi, sâmbătă, avem un alt eveniment dedicat părinților și copiilor, se lansează ultimul volum din trilogia «Medaliile succesului », semnat de Georgeta Panișoară și Ion-Ovidiu Panișoară. De asemenea, un eveniment important ar constitui și lansarea cărții semante de Andrei Oișteanu, «Religie, politică și mit. Texte despre Mircea Eliade și Ioan Petru Culianu»„, a declarat Ana-Maria Tabarca, redactor de promovare editurile Polirom și Cartea Românească.

Și editura Humanitas are o mulțime de surprize pentru cititorii săi, prilejuindu-le întâlnirea cu unii dintre cei mai citiți scriitori ai momentului.

Vă așteptăm în standul editurii Humanitas și anul acesta cu cea mai importantă ofertă editorială pe științe umane și pe literatură. Avem pregătite peste 30 de titluri noi, care își așteaptă vizitatorii și cumpărătorii. De asemenea, cei mai importanți și cei mai iubiți autori Humanitas vor lansa o carte pe durata celor cinci zile de târg. Vorbim aici de întâlniri cu Mircea Cărtărescu, Andrei Pleșu, Dan. C.Mihăilescu, Ioana Pârvulescu, Horia-Roman Patapievici și Gabriel Liiceanu. Totodată, așa cum ne-am obișnuit cititorii în ultimii doi ani edițiile de colecție Humanitas, bestsellerurile Humanitas au prețuri speciale, iar aceste ediții sunt, cu siguranță, cadoul cel mai potrivit pentru sărbătorile de iarnă care se apropie„, a declarat Ioana Iancu, coordonator PR & marketing Grupul Humanitas.

Accesul publicului în incinta târgului se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) și a abonamentelor (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată și suportul pentru tombola Gaudeamus. Ca și la edițiile precedente, mai mult de jumătate dintre vizitatorii târgului vor beneficia de acces gratuit în incintă: preșcolarii, elevii, studenții, cadrele didactice, profesioniștii din domeniile editorial – educațional, jurnaliștii, pensionarii, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, grupurile organizate.

Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 20.00.

Mai multe informații despre Târgul Internațional Gaudeamus se găsesc pe site-ul gaudeamus.ro.

Citește mai multe detalii despre târgul de carte Gaudeamus, pe Mediafax