Târgul lui Brumărel din București, 11-13 octombrie 2013

Apropo.ro / 08.10.2013, 17:00
Târgul lui Brumărel din București, 11-13 octombrie 2013
Bucureștenii vor avea parte de multă distracție la Târgul lui Brumărel, desfășurat în perioada 11 - 13 octombrie, în curtea interioară a Muzeului Țăranului Român.

Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează de vineri până duminică, de dimineață până seara târziu, Târgul lui Brumărel, unde bucureștenii vor găsi „de toate și pentru toate vârstele„. Mustărie și grătare, bunătățuri la ceaun, palincă, brânzeturi și delicatese din carne din Galați, Argeș și Brașov, cozonaci domnești și cozonac Bujor, plăcinte întinse de Turnu, dulcețuri și zacuști, miere, ceaiuri și plante aromate de grădină, turtă dulce și covrigi, poale-n brâu și prăjituri tradiționale, ca într-o piață țărănească autentică.

Află mai multe despre timpul probabil pe vremea.apropo.ro

Pentru cunoscători și colecționari vor fi în curtea interioară antichități țărănești și mobilier, porțelanuri, ceasuri, ibrice, sfeșnice, tablouri, aparate foto, patefoane și cărți. De asemenea, tineri artiști cu demonstrații la fața locului și meșteri populari: bijuterii, lemn, icoane, împletituri, ii, ceramică, vestimentație, casete pictate și decorațiuni interioare, ceramică și sticlărie, lucrușoare croșetate, sticlărie și alte meșteșugăreli pot fi văzute la Târgul lui Brumărel.

Programul târgului este de la 10.00 la 18.00, iar intrarea este liberă.