Targuri de cadouri pentru Craciun, in Bucuresti

Apropo.ro / 30.11.2011, 13:00
Primele targuri de cadouri pentru Craciun isi deschid portile saptamana aceasta. Vezi de unde poti lua cadouri pentru cei dragi.

Primele targuri de cadouri pentru Carciun care isi deschid portile in Bucuresti vor fi in Parcurile Crangasi si Moghioros. Aici vizitatorii vor gasi fel de fel de ornamente si podoabe pentru Craciun, dar si mancaruri traditionale. Acestea vor fi deschise pana pe 31 decembrie.

De maine, poate fi vizitat si Targul de cadouri de Craciun, la Romexpo. Acesta va fi deschis pana pe data de 4 decembrie. Aici se vor organiza si concerte, tombole si scenete tematice.

Targul de la Romexpo este deschis vizitatorilor pana sambata, intre orele 10.00 si 19.00 si duminica, intre orele 10.00 si 17.00.

cadouri pentru copii

In Parcul National, de vineri si pana in ajunul Craciunului, intre orele 10.00 si 18.00, bucurestenii pot merge la Targul de Craciun, de unde se pot achizitiona decoratiuni si suveniruri de sezon. In plus, aici se vor gasi si produse traditionale, cu degustare, fara sa lipseasca vinul fiert.

Un alt targ de Craciun va avea loc la Sala Dalles ce va fi deschis de vineri si pana pe 24 decembrie, intre orele 10.00 si 20.00.

Targul de sarbatori „Vine Mosul in Obor” este deschis de sambata si pana pe 3 ianuarie, in parcul din fata primariei sectorului 2.

In cadrul targului, bucurestenii vor putea degusta din bucatele traditionale: cozonaci, turta dulce, vin fiert si multe altele. Nu vor lipsi nici concertele de colinde.

La Palatul Copiilor are loc targul cadourilor de iarna „Desaga lu’ Mos Craciun”, in perioada 17-23 decembrie.

jucarii

Ca si in anii precedenti, si anul acesta se desfasoara Festivalul Brazilor de Craciun, editia cu numarul 11. Un numar de 27 de brazi vor fi licitati pe 8 decembrie, banii colectati urmand a fi donati Organizatiei Salvati Copiii.

Mos Nicolae va asteapta la „Sweet Fest” in Hanul lui Manuc (str. Franceza nr. 62-64) de pe 2 pana pe 4 decembrie. Vizitatorii se vor putea bucura de prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, praline belgiene, prajituri de casa, specialitati grecesti, torturi de martipan, dulciuri din Budapesta si veti fi imbiati cu arome unice de cafea si ceaiuri naturale!

Veti avea parte si de un atelier mega-delicios in care o sa gatim impreuna bunatati dulci si sucuri naturale doar cu ingredinte sanatoase! Accesul vizitatorilor este gratuit. Evenimentul debuteaza vineri la 10:00 dimineata si se incheie duminica la 19:00