Târguri de Moș Crăciun 2014. Unde mergem după cadouri

De: Carmen Ulian / 06.12.2014, 12:00
Târguri de Moș Crăciun 2014. Unde mergem după cadouri
Moș Crăciun a poposit cu o mulțime de cadouri și în mall-urile bucureștene. Cei care sunt în căutarea unui cadou îl pot găsi chiar în sacul Moșului. Află de la noi mai multe detalii.

La Sun Plaza Shopping Center, la parter, Moșul și-a instalat atelierul și a pregătit decorul de sărbătoare. Nu a uitat nici de cadouri pentru cei care au fost cuminți.

Caravana lui Moș Crăciun își deschide porțile pentru toți cei care vor să ofere cadouri unicate sau personalizate celor dragi. Ceaiuri aromate, bomboane colorate, cosmetice bio, decorațiuni pentru masa și bradul de Crăciun, cadouri ambalate festiv, jucării pentru copii, cutii muzicale, praline belgiene, cozonaci pufoși, vase din ceramică pictate manual și accesorii de tot felul se vor găsi numai la târgul „Caravana lui Moș Crăciun” desfășurat până pe data de 28 decembrie 2014 la Sun Plaza.

Doamnele și domnișoarele care vor să arate bine de sărbători au ocazia să se machieze gratuit.  Evenimentul își închide porțile pe 11 decembrie 2014.

Un alt târg de Crăciun cu vânzare de cadouri are loc și în Mall Liberty Center din București, Calea Rahovei. Evenimentul are porțile deschise până pe 28 decembrie 2014.

Aici vizitatorii vor putea găsi de la dulciuri până la produse handmade și blănuri și haine din piele. Anna Lesko și Matteo vor susține un concert incendiar.