Tariceanu a incalcat procedura de votare!

De: Dragos Tanase / 01.06.2008, 12:08
Tariceanu a incalcat procedura de votare!
Premierul a deschis in fata membrilor comisiei unul dintre buletinele de vot si a intrebat daca stampila e vizibila pentru ca votul sa fie valabil.

Premierul Tariceanu a votat la sectia deschisa in incinta Clubului Sportiv Scolar 5 din Calea Plevnei, adresa la care si-a mutat recent domiciliul, iar la final a deschis in fata membrilor comisiei unul dintre buletinele de vot, in loc sa-l introduca direct in urne, si a intrebat daca stampila e vizibila pentru ca votul sa fie valabil.

In plus, se pare ca acesta nu a votat cu cartea de identitate, cum era legal, ci cu cartea de alegator. Cum nimeni nu s-a autosesizat, iar buletinele de vot au ajuns deja in urne, votul premierului nu mai poate fi anulat asa cum ar cere procedurile, in acest caz.

"Ne-a intrebat daca era vizibila a patra stampila, nu era suficient tus. Se vedea, dar nu asa bine", au spus doi dintre membrii comisiei de votare.

El a sosit singur la sectia de votare in jurul orei 10.20, precizand ca sotia "are putina treaba cu copiii" si va veni mai tarziu.

Votul premierului, pe Mediafax.ro!

Ludovic Orban a votat pentru un Bucuresti european

Candidatul PNL la Primaria generala a Bucurestiului, Ludovic Orban, a votat, duminica dimineata, pentru "un Bucuresti european, un Bucuresti care sa fie iubit de bucuresteni", ghidandu-se dupa principiul "Cine se scoala de dimineata, primar ajunge".

Cristian Diaconescu a votat pentru schimbare

Candidatul PSD la functia de primar general al Bucurestiului, Cristian Diaconescu, a votat, duminica dimineata, la o sectie de votare din Sectorul 3, impreuna cu el exercitandu-si dreptul de vot si fiica sa.

Vasile Blaga este convins ca va intra in turul doi

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a votat, duminica, la Liceul I.L.Caragiale, si a declarat, in incinta sectiei de votare, ca este convins ca va intra in al doilea tur. Vasile Blaga a venit la sectia de votare impreuna cu sotia sa.

Sorin Oprescu a votat pe o lista suplimentara

Candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, a votat, duminica dimineata, la ora 8.30, el precizand ca votul sau a fost unul care il caracterizeaza, respectiv independent, asa cum sunt toti bucurestenii, liberal, asa cum este meseria sa, si social, pentru ca are grija de oameni.

Informatii despre alegerile locale 2008, pe Mediafax.ro!