Tariceanu anunta majorarea în acest an a pensiilor agricole cu 50%

Apropo.ro / 26.06.2007, 13:50
Tariceanu anunta majorarea în acest an a pensiilor agricole cu 50%
Premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat în vizita la Bacau, a afirmat, într-o discutie cu localnicii comunei Helegiu, ca pensiile agricole vor fi majorate cu 50% în acest an, aratând totodata ca Executivul a crescut nivelul si celorlalte categorii de pensii. El a vorbit despre

Premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat în vizita la Bacau, a afirmat, într-o discutie cu localnicii comunei Helegiu, ca pensiile agricole vor fi majorate cu 50% în acest an, aratând totodata ca Executivul a crescut nivelul si celorlalte categorii de pensii.

El a vorbit despre majorarea pensiilor agricole dupa ce mai multi pensionari ai comunei au reclamat nivelul scazut al veniturilor.

„Majoram pensiile agricole cu 50% anul acesta”, le-a spus Tariceanu acestora.

Premierul le-a spus celorlalti localnici, care l-au întrebat daca doar pensiile agricole vor beneficia de aceasta majorare, ca Executivul a crescut si nivelul altor categorii de pensii.

„Nu, nu, le-am urcat pe toate”, a spus Tariceanu.

Seful Guvernului a primit, luni, la Palatul Victoria o delegatie a organizatiilor pensionarilor la nivel national, care i-au prezentat o lista de revendicari incluzând cresterea valorii punctului de pensie.

Mediafax