Tariceanu comenteaza, sindicalistii pluseaza

Apropo.ro / 03.07.2008, 12:18
Tariceanu comenteaza, sindicalistii pluseaza
Sindicalistii picheteaza pentru a doua zi consecutiv sediile ministerelor Muncii si Finantelor, cerand Guvernului majorarea salariului minim la 600 de lei .

Pentru a doua zi consecutiv, sindicalistii picheteaza sediile ministerelor Muncii si Finantelor, cerand Guvernului majorarea salariului minim la 600 de lei din 1 iulie, amenintand cu un miting de amploare la Palatul Victoria daca cererea lor nu va fi aprobata.

"Guvernul a spus ca va fi o majorare a salariului minim pe economie daca vor exista crestere economica, productivitate a muncii si o anumita rata a inflatiei. Primele doua criterii, care tineau de oameni, de angajati, sunt indeplinite. Cat priveste rata inflatiei, ei, guvernantii n-au stiut sa o tina sub control”, a declarat secretarul general al CNSLR Fratia Mures, Maria Dandarau.

Premierul Tariceanu a declarat ieri ca majorarea salariului minim nu este oportuna in acest moment si ar reprezenta o decizie iresponabila si contraproductiva cu efecte inflationiste.

In urma declaratiei premierului, sindicalistii au anuntat ca nu mai vor majorarea salariului minim de la 500 la 540 de lei, ci la 600 de lei, de la 1 iulie.

Detalii despre actiunile sindicale la Mediafax

Esti de acord cu revendicarile sindicalistilor?

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


Citeste si:

Majorarea salariului minim nu este oportuna

Majorarea salariului minim nu este oportuna

Majorarea salariului minim nu este oportuna in acest moment si ar reprezenta o decizie iresponabila si contraproductiva cu efecte inflationiste, a declarat premierul Tari…

"Executivul nu are nicio vina"

Ministerul Economiei si Finantelor si Ministerul Muncii vor pregati un pachet de masuri pentru sprijinirea pensionarilor si persoanelor cu venituri reduse, afectate de cr…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Blonda de la DEX – Ep 3 – Dracul
Construieste turnuri pentru a te apara de inamici. Cuvinte cheie: blonda de la dex video dracul
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza