Tariceanu: Declaratiile lui Geoana privind lipsa fondurilor, povesti

Apropo.ro / 10.07.2007, 17:09
Tariceanu: Declaratiile lui Geoana privind lipsa fondurilor, povesti
Declaratiile presedintelui PSD Mircea Geoana conform carora România nu va beneficia în acest an de fondurile puse la dispozitie de UE sunt "povesti de adormit copii", a declarat, marti, premierul Tariceanu, aratând ca România primeste banii europeni pe baza unui calendar.

Declaratiile presedintelui PSD Mircea Geoana conform carora România nu va beneficia în acest an de fondurile puse la dispozitie de UE sunt „povesti de adormit copii”, a declarat, marti, premierul Tariceanu, aratând ca România primeste banii europeni pe baza unui calendar.

„Declaratiile lui Mircea Geoana sunt la nivelul unor povesti fanteziste de spus pentru copii. România nu pierde niciun ban din fondurile UE”, a spus Tariceanu.

El a aratat ca sumele puse la dispozitie de Uniunea Europeana pot fi atrase în anumite conditii stabilite de oficialii europeni si pe baza unui calendar.

Liderul PSD Mircea Geoana a criticat, luni seara, la Realitatea TV, slaba capacitate a autoritatilor de a accesa fondurile UE si a aratat ca România nu va beneficia în acest an de niciun ban de la Uniunea Europeana, ci, dimpotriva, va contribui la bugetul comunitar cu aproximativ un miliard de euro.

Mediafax