Tarom are o oferta speciala pentru Sf. Valentin și Dragobete

Apropo.ro / 03.02.2005, 13:40
Tarom are o oferta speciala pentru Sf. Valentin și Dragobete
Compania Tarom va lansa, în luna februarie, cu ocazia sarbatorilor de Sfîntul Valentin și Dragobete, o oferta speciala prin care doua persoane pot calatori catre diferite destinații externe platind un singur bilet de avion, se arata într-un comunicat al operatorului

Compania Tarom va lansa, în luna februarie, cu ocazia sarbatorilor de Sfîntul Valentin și Dragobete, o oferta speciala prin care doua persoane pot calatori catre diferite destinații externe platind un singur bilet de avion, se arata într-un comunicat al operatorului aerian.

„Platind doar un singur bilet puteți calatori împreuna cu persoana iubita, cel de-al doilea bilet fiind gratuit”, informeaza Tarom.

Prețul unei calatorii pentru doua persoane de la București la Atena, Budapesta, Istanbul sau Salonic este de 280 de euro. Aceeași suma trebuie platita și pentru calatoriile de la Cluj la Frankfurt, Viena, Milano și Munchen, precum și pentru cele de la Sibiu la Munchen.

Pentru o excursie la Bruxelles, Frankfurt, Londra, Madrid, Munchen, Paris, Viena, Roma, Larnaca, Beirut sau Cairo, clienții Tarom vor plati 390 de euro pentru un bilet valabil pentru doua persoane.

Tarifele nu includ taxele de aeroport.

Oferta este valabila în perioada 3-26 februarie, pentru calatorii care au loc între 10 și 26 februarie.

Mediafax