Tarom lansează o nouă ofertă de Dragobete – bilete de la 99 de euro

De: Carmen Ulian / 11.02.2015, 18:00
Tarom lansează o nouă ofertă de Dragobete - bilete de la 99 de euro
Compania Tarom a anunțat lansarea unei noi oferte, de Dragobete, la prețuri ce pornesc de la 99 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru cursele externe.

Începand din data de 11 februarie 2015, TAROM pune în vânzare bilete de avion începând de la 99*Euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse.

Oferta lansată de companie este valabilă pe toate rutele directe operate cu avioane proprii, între România și orice destinație externă:

– între București și Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena;

– între Iași și Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino;

– între Sibiu și Munchen;

– între Cluj – Napoca și Viena.

Oferta este valabilă pentru plecările efectuate în perioada 19-26 februarie 2015, locurile sunt limitate, iar perioada minimă de ședere la destinație este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică și perioada maximă de ședere la destinație este de 14 zile.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, site-ul mobil m.tarom.ro, de la agențiile proprii TAROM și agentii autorizati IATA.