TAS i-a dat dreptate lui Dinamo (Prosport)

Apropo.ro / 01.05.2009, 17:09
TAS i-a dat dreptate lui Dinamo (Prosport)
TAS i-a dat castig de cauza clubului Dinamo in urma memoriului depus de FC Vaslui, scrie Prosport.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a dat castig de cauza clubului Dinamo in urma memoriului depus de FC Vaslui cu privire la folosirea lui Julio Cesar in meciul direct.

Atunci, desi fusese eliminat in partida cu Universitatea Craiova, brazilianul a jucat contra moldovenilor lui Porumboiu ca urmare a deciziei Comisiilor federatiei.

Vasluiul a cerut la TAS victoria cu 3-0 la masa verde a partidei pierdute pe teren cu 2-1.

Astazi, TAS-ul si-a oficializat verdictul: a respins memoriul Vasluiului si i-a somat pe galben-verzi la plata sumei de 3000 de franci elvetieni ca dauna morala fata de Dinamo.

“Eram foarte linistit! Nu aveau ce sa ne reproseze. Noi l-am introdus in teren cu Vasluiul pe Julio Cesar dupa ce Comisia de Disciplina ne-a dat o hotarare prin care anula suspendarea dictata in meciul cu Universitatea Craiova.

Am atasat decizia asta si la foaia pe care i-am inmanat-o arbitrului. Nu stiu cine l-a impins pe domnul Porumboiu sa faca apel la TAS, dar uite ca nu a fost o decizie inteleapta. Nu vreau sa comentez mai multe ca este si dumnealui suparat acum", a declarat Vasile Turcu.

 
Sursa foto: Prosport