Tatăl Deliei a părăsit mânăstirea şi s-a întors acasă! Cum arată acum? – FOTO

De: Cristiana Trifu / 10.04.2018, 11:17
Tatăl Deliei a părăsit mânăstirea şi s-a întors acasă! Cum arată acum? - FOTO
Puţină lume ştie că tatăl biologic al Deliei, Ion Matache, s-a retras din societate, după ce a avut parte de o adevărată revelaţie a credinţei.

Ion Matache se află de aproape 5 ani la un schit de la Muntele Athos, unde este călugar. Bărbatul vine foarte rar în ţară, însă de fiecare dată când o face, îşi vizitează cele două fiice.

Familia Matache s-a reunit de Paşte! Ion Matache, tatăl Deliei şi al Oanei, s-a întors de la schitul de pe Muntele Athos, unde s-a retras în urmă cu mai mulţi ani, şi şi-a ras şi barba de călugăr.

Fanii au fost în DELIR(IA)! Delia, în bikini minusculi. Are o siluetă beton! – FOTO

“Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu şi în niciun caz profa de religie”

Cum arată dressingul Deliei din apartamentul ei de lux. Un loc nonconformist – FOTO

”Fostul meu soţ nu se simte bine, a venit acasă de ceva vreme, a fost şi pe la medici, pentru analize, acum se află sub tratament. Nu ştiu când va pleca din nou, până atunci îşi face rugăciunile acasă”, a spus mama Deliei.

„Eram un om caruia ii placea sa-si traiasca viata prin cluburi si restaurante, insa am realizat ca totul era o pierdere de timp, ca acele placeri nu aduc nimic bun. Pana la 40 de ani, eram ateu”,  povestea Ion Matache cu câţiva ani în urma potrivit wowbiz.

Ion Matache s-a despărţit de mama Deliei în 2005 şi după câţiva ani a început să meargă la biserica. De cealaltă parte, mama Deliei s-a recăsătorit cu Jan Mocanu în 2006, însă nici al doilea mariaj n-a rezistat.