„Tatarusanu trebuie sa confirme ca sa ajunga la nationala”

Apropo.ro / 11.01.2008, 10:39
Ioan Ovidiu Sabau spune ca Ciprian Tatarusanu trebuie sa fie serios si sa confirme pentru a ajunge sa faca parte din lotul national

Antrenorul formatiei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat, joi, la reunirea lotului, ca a aflat cu bucurie despre intentiile selectionerului de a-l convoca la echipa nationala pe Ciprian Tatarusanu, insa acesta trebuie sa fie serios si sa confirme pentru a ajunge sa faca parte din lot.

"Inseamna ca domnul Piturca l-a urmarit foarte atent. Dansul stie cand este momentul sa i se acorde atentie acestui jucator. Domnul Piturca stie daca are valoare de echipa natioanla si poate conta pe el. Acest lucru trebuie sa-l motiveze pe Tatarusanu. Ca antrenor ma simt multumit, dar important este ca el sa confirme, sa fie foarte serios fiindca, deocamdata, nu e la echipa nationala, este in vizorul selectionetului, sper, daca ceea ce s-a spus este adevarat. Sper sa confirme Tatarusanu", a declarat Sabau.

Tatarusanu, care a sosit la stadion cu un taxi, spre deosebire de colegii lui care au venit la reunirea lotului cu masinile personale, a spus, la randul lui, ca vestea l-a surprins. "Eu sunt foarte incantat sa aud acest lucru despre mine. Incerc sa nu dezamagesc pe nimeni, sa-mi fac treaba cat mai bine la Gloria Bistrita si sa joc meciuri bune in continuare", a declarat Tatarusanu, despre care Jean Padureanu a spus ca este ofertat de mai multe cluburi din tara.

Lotul Gloriei Bistrita s-a reunit, joi, la stadionul Municipal unde a efectuat primul antrenament din acest an pe terenul sintetic. Echipa va ramane la Bistrita pana in 20 ianuarie, dupa care va pleca intr-un cantonament in Antalya (Turcia).