Tăticul Mihai Petre: “Dacă e fată, va trebui să-mi cumpăr o puşcă!”

Apropo.ro / 21.08.2012, 06:00
Tăticul Mihai Petre: “Dacă e fată, va trebui să-mi cumpăr o puşcă!”
Mihai Petre se pregăteşte să intre în clubul taţilor celebri din România. Soţia sa, Elwira, este gravidă în cinci luni, iar Mihai se antrenează deja pentru marele eveniment.

– Eşti emoţionat acum că o să devii tată pentru prima dată?
Bineînţeles! E un copil foarte dorit şi abia aştept să ne cunoaştem. Sunt nişte emoţii foarte frumoase.

– Cum ai primit vestea?
Elwira mi-a spus, pur şi simplu, în bucătărie. Era o zi de luni, deci săptămâna a început cum nu se putea mai bine. Mai întâi, nu mi-a venit să cred, după care am realizat şi m-am bucurat enorm.

– Cum se simte Elwira?
Se simte foarte bine. E în cinci luni, dar este o gravidă model. Nu contează dacă va fi fată sau băiat, ne dorim doar să fie sănătos.

– Cum vă pregătiţi pentru marele eveniment?
Deocamdată, cu nimic special. Copilul se va naşte la iarnă. Între timp, noi avem câteva proiecte mari în această toamnă care se vor încheia cu Competiţia Internaţională de dans sportiv Romanian Open. După competiţie, trecem la amenajarea camerei.

– Cum te vezi în rolul de tată?
Nu mă imaginez deocamdată în postura asta, dar am un sentiment bun pentru că sunt înconjurat de copii şi lucrez cu ei de ani buni, în fiecare zi. Iubesc copiii enorm. Şi dacă va fi fată, va trebui să îmi cumpăr o puşcă. Glumesc! Dar cred că voi un tată foarte protector.

– Începe un nou sezon „Românii au talent”. Vei fi mai blând de data asta?
Voi fi eu, ca de fiecare dată. Reacţia pe care o am faţă de un concurent sau altul vine natural din ceea ce se întâmplă pe scenă. Niciodată nu îmi propun să fiu cumva anume. Reacţionez la ceea ce mi se dă în funcţie de criteriile mele şi de instinct.

– Pe lângă show-ul de la PRO TV, în ce alte proiecte mai eşti implicat?
Tocmai am deschis noul nostru studio de dans: Academia de Dans Mihai Petre (pe Facebook găsiţi şi programul de înscriere, pentru că foarte multă lume ne-a întrebat), în octombrie vom organiza o competiţie internaţională de dans sportiv care face parte din calendarul Federaţiei Mondiale şi în care vor fi prezenţi sportivi de top mondial şi arbitri din peste 13 ţări.Vă aşteptăm pe 13-14 octombrie la sala Rapid.

Dana Popa