Tavi Colen si Alin Oprea, scandal cu acuze grave

Apropo.ro / 27.01.2012, 14:20
Tavi Colen si Alin Oprea, scandal cu acuze grave
Tavi Colen si Alin Oprea au format odata trupa Talisman. Prietenia a luat sfarsit odata cu destramarea trupei. Afla ce acuzatii isi aduc cei doi cantareti.

In ultima vreme, Tavi Colen si Alin Oprea, fosti componenti Talisman, au fost subiect de barfa, totul pe seama motivului ce a condus la destramarea trupei.

Cei doi artisti si-au adus acuze urate, in platoul emisiunii CanCan TV. Unul dintre motivele pentru care a parasit trupa a fost acela ca Alin Oprea bea inainte de concerte, lucru care l-a deranjat foarte tare.

„Inainte sa plec din trupa, eu l-am rugat pe Alin sa facem un pact. Eu l-am rugat sa faca trei lucruri ca sa continue. Vreau sa ii aduc aminte cele trei conditii pe care l-am rugat sa le indeplineasca pentru ca noi sa putem continua cu aceasta formatie. Aceste trei dorinte sunt urmatoarele… L-am rugat asa… 1. Nu doream sa mai bea alcool inainte de spectacol caci eu il caram sa nu-l vada presa ca merge pe multe carari”, a povestit Tavi la CanCan TV.

„2. L-am rugat sa nu mai vina cu sotia la concerte, nu din cauza ca nu-mi placea fata ei sau ca aveam altercatii. Aveam momente in care Larisa imi explica cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac si chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa sa-mi explice ca nu fac bine ce fac…”, mai spune Tavi.

Alin Oprea i-a rapuns fostului sau coleg de trupa: „Toti artistii beau. Eu oricum nu mai beau de un an ca am probleme de sanatate. Nimeni n-o sa-mi poata spune vreodata sa nu imi iau sotia. Nu stia sa cante live, canta prost. Nu stia sa se imbrace bine, ei nu i-a placut. Am filmat cu Tavi cand canta extrem de prost live. Am filmari cu Tavi, un concert intreg in care canta fals„.