Taylor Swift a lansat clipul piesei „We Are Never Ever Getting Back Together” (Video)

De: Gabriela Voicu / 03.09.2012, 12:15
Taylor Swift a lansat clipul piesei
Cântăreața Taylor Swift a lansat videoclipul piesei "We Are Never Ever Getting Back Together", pe care o va cânta și la MTV Video Music Awards 2012.

Taylor Swift a lansat videoclipul celui mai nou single al ei, „We Are Never Ever Getting Back Together”, pe care îl puteți vedea mai jos.

„We Are Never Ever Getting Back Together” se află pe noul ei album, „Red”, care va fi lansat în această toamnă, pe 22 octombire.

În loc să plângă după fostul ei iubit cu care refuză să se mai împace, Talyor apare în videoclip distrându-se cu o gașcă de prieteni la ea acasă.

Taylor Swift – „We Are Never Ever Getting Back Together”


Vezi mai multe video din muzica

De altfel, ea este foarte fericita de când are o nouă relație, cu Conor Kennedy, fiul în vârstă de 18 ani al lui Robert Kennedy Jr. (fratele fostului președinte american JFK).

Taylor Swift se află printre artiștii care vor cânta la gala de decernare a premiilor MTV Video Music Awards 2012. Ea va interpreta cu această ocazie proaspăt-lansatul single, „We Are Never Ever Getting Back Together”.

Materialul video pentru noua piesă a lui Taylor Swift e amuzant – de la o orchestră compusă din creaturi ale pădurii, până la iubitul enervant care tot apare în peisaj. Taylor Swift este îmbrăcată în pijamale și poartă ochelari.