Taylor Swift, declarată „Femeia anului 2014” de revista „Billboard” (Video)

De: Cătălina Matei / 05.12.2014, 15:00
 Taylor Swift, declarată
Ultimul număr din acest an al revistei "Billboard" este dedicat în totalitate lui Taylor Swift, "Femeia Anului 2014". Cântareaţa americană a reuşit performanţa de a avea cele mai bune vânzări în primele cinci săptămâni din 2012 încoace.
Acelaşi profil editorial o înfăţişează pe Taylor Swift ca un artist complet, care nu face compromisuri în carieră. În interviul care va apărea în acest ultim număr din 2014 al revistei, Taylor vorbeşte despre luptele legale pe care le-a susţinut pentru albumul ei pop, „1989” să nu fie accesat pe platforma digitala Spotify , felul în care a perceput criticile aduse cântecului ei „Welcome to New York” precum şi prietenia pe care o are cu alte personalităţi ale muzicii americane. 
 

„Nu sunt unul din acei artişti muzicali care intră într-o şedinţa creativă şi zice: „Ce melodii sunt pe următorul album?”, iar cineva mă întreabă „Şi… cum mai e viaţă ta? Zi-ne şi noi facem un cântec.” Eu n-aş putea să cânt dacă nu aş scrie piesele muzicale. Nu am niciun fel de interes să cânt pe versurile altcuiva.”

Sursa: http://www.billboard.com