Taylor Swift s-a cuplat cu un membru al familiei Kennedy

De: Gabriela Voicu / 01.08.2012, 13:30
Taylor Swift s-a cuplat cu un membru al familiei Kennedy
Cântăreața Taylor Swift (22 de ani) are un nou iubit, cu patru ani mai mic decât ea: Conor Kennedy, fiul de 18 ani al lui Robert Kennedy Jr.

Deși despre Taylor Swift (22 de ani) se zvonea că s-a cuplat cu Patrick, fiul lui Arnold Schwarzenegger, după ce cei doi au fost văzuți împreună de Ziua Independenței, iată că altcineva era adevărata țintă a starului.

Este vorba de Conor Kennedy, fiul de 18 ani al lui Robert Kennedy Jr. și verișorul lui Patrick Schwarzenegger.

Se pare că Taylor este atât de prinsă de noua poveste de dragoste pe care o trăiește încât încearcă să cumpere o proprietate din apropierea celei deținute de familia Kennedy, în Hyannisport, Massachusetts.

Taylor Swift și Conor Kennedy

Cei doi îndrăgostiți au fost zăriți în weekend, ținându-se de mână și sărutându-se. Taylor a cunoscut-o și pe bunica lui Conor, Ethel Kennedy.

Pe lista de cuceriri a lui Taylor se mai află John Mayer, Joe Jonas și Jake Gyllenhaal. De cealaltă parte, Conor, al cărui bunic este Robert F. Kennedy, fratele fostului președinte american JFK, a trecut printr-un moment foarte dificil, după ce mama sa, Mary, s-a spânzurat într-un grajd din apropierea casei lor, în luna mai.