Te-ai lăsa servit de maimuțe pe post de chelnerițe? (Video)

Apropo.ro / 13.02.2013, 14:35
Te-ai lăsa servit de maimuțe pe post de chelnerițe? (Video)
Un restaurant japonez a "angajat" maimuțe în locul chelnerițelor obișnuite. Proprietarul nu și-a mai permis să plătească salariile.

Restaurantul Kayabuki din Japonia „a angajat” un grup de maimuțe pe post de chelnerițe. Pentru a avea apariții plăcute în fața clienților, patronul le-a pus la fiecare câte o mască cu chip uman.

Află prognoza meteo pentru săptămâna viitoare de pe vremea apropo

Nimic mai teribil decât să vezi o mână păroasă care îți aduce supa, iar când o admiri de la spate, căci ai rămas cu gura căscată, o vezi cât de crăcănată merge și ce piciorușe păroase are.

maimuta chelner

La prima vedere te lași păcălit, însă când ajunge și la masa ta lucrurile se schimbă. De obicei, discuția client-chelner este mai rezervată.

Clienții localului s-au obișnuit cu ele, care sunt autorizate să lucreze în local. Câțiva meseni chiar recunosc că ele sunt mai pricepute decât chelnerițele umane.

 


 

Patronul restaurantului este un crescător de animale, care a interacționat cu ele o viață întreagă. Ele au învățat totul chiar de la el, urmărindu-l și imitându-l. În plus, maimuțicile nu au nevoie de bani, ci doar de un adăpost și ceva mâncare.

Toți cei care au trecut prin restaurant au rămas uimiți cât de bine înțeleg maimuțele cuvintele umane.

Legile care apără drepturile animalelor permite ca acestea să lucreze maxim două ore pe zi.

Patronul restaurantului Kayabuki crede că este o idee bună de afaceri, mai ales că are mulți clienți care vin doar ca să-i vadă angajații. El dorește să crească în continuare maimuțe pe care să le învețe să lucreze de la vârste fragede.

Nu știm dacă mai gustă din preparate până ajung cu ele la masă, dar cu siguranță că nimeni nu s-ar supăra.