Te-ai plictisit de clasicele jocuri de păcănele ca la aparate? Încearcă-le pe acestea!

Apropo.ro / 11.01.2021, 11:22
Te-ai plictisit de clasicele jocuri de păcănele ca la aparate? Încearcă-le pe acestea!

Nu poți spune niciodată că un joc de sloturi este cel mai distractiv până nu le încerci pe toate. Cazinourile online au oferte promoționale în special pentru sloturile „ca la aparate”, pe care încearcă să le scoată în față pentru a atrage și jucătorii din offline.

Între sutele de jocuri care pot fi găsite pe platformele online ale operatorilor există, însă, și unele care ar merita o mediatizare mai bună, datorită poveștii, designului și șanselor de câștig. Poți citi despre ele aici: https://www.casinos.ro/

Am ales cinci sloturi pe care ar trebui să le încerci dacă te-ai plictisit de jocurile clasice precum Starburst, Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm.

  1. Peaky Blinders – este inspirat din serialul TV cu același nume, a cărui acțiune se petrece în Marea Britanie, după Primul Război Mondial. Simbolurile sunt cărțile de joc și imaginile personajelor, care se rotesc pe 5 linii și 3 role, cu 20 de linii de plată. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă. Este un slot care oferă runde gratuite (oferite atunci când pe ecran se opresc 3 simboluri „Peaky blinders bonus”) și funcții speciale. Simbolul Wild este reprezentat de o potcoavă. Miza minimă per rotire este 0,80 lei.   
  2. The Dog House – așa cum sugerează și numele, este un slot în care cele mai multe simboluri sunt imaginile unor câini. Felul în care sunt desenate patrupedele te binedispune, iar starea de bine este cu atât mai accentuată cu cât cățelușii se aliniază astfel încât să ai și câștig. Casa câinelui este simbolul Wild, care înlocuiește orice alt simbol când poate intra în combinații câștigătoare. Lăbuțele de câine sunt simbolurile Bonus. Dacă apar trei pe ecran, atunci beneficiezi de rotiri gratuite. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta. Miza minimă este de 0,20 RON.
  3. Reactoonz – este cu extratereștri simplatici. În total sunt 49 de simboluri, iar combinațiile câștigătoare conțin minim 5 simboluri de același fel, indiferent că sunt dispuse pe orizontală sau pe verticală. Cel mai mare câștig este adus de monstrul Gargantoon, care este maroniu, are trei ochi și multe coarne. Jocul are multe funcții speciale, printre care rotirile gratuite care pot genera venituri succesive.
  4. Sweet Bonanza – este un slot „dulce”, simbolurile fiind reprezentate de bomboane și acadele, care plătesc oriunde s-ar opri pe ecran. Dintre simbolurile normale, cel mai mare câștig este generate de bomboana în formă de inimioară. Acadeaua este simbolul Scatter. Patru sau mai multe simboluri scatter declanșează o serie de 10 rotiri gratuite, în cadrul căreia se pot obține alte rotiri gratuite. Jucătorul are ocazia de a selecta multiplicatorul de miză. În funcție de această selecție, jocul are o desfășurare diferită. Miza minimă per rotire este de 0,20RON.
  5. Rise of Merlin – introduce lumea magiei în acest top. Sunt 10 linii de câștig pe care trebuie să obții minim trei simboluri de același fel. Câștigul maxim este de 5.000 de ori valoarea mizei, fiind declanșat de cinci simboluri reprezentându-l pe vrăjitorul Merlin. Pe parcursul jocului poți obține serii de rotiri gratuite cu simbol expandabil, care se transformă în orice alt simbol pentru a aduce cât mai mulți bani jucătorului.

    Varietatea este asigurată: personaje de film, câini, extratereștri, dulciuri, vrăjitori. Numitorul comun este distracția, iar ținta una singură: pe ecran să apară scris cu litere mari: Mega Win!