“Te cunosc de undeva!”: Au defilat pe scenă în lenjerie intimă – FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 28.05.2016, 00:00
 “Te cunosc de undeva!”: Au defilat pe scenă în lenjerie intimă - FOTO
Sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, în Marea Finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Liviu Teodorescu, Theo Rose, Feli Donose, George, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu vor realiza ultimele transformări ale sezonului, unul dintre ei urmând a fi desemnat marele câştigător al show-ului. Şi nefinaliştii Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă şi Rareş Dragomir vor urca pe scenă, ca să susţină momente artistice alături de cei patru juraţi ai show-ului.

Acum, la finalul celui de-al nouălea sezon, cei zece artişti-concurenţi povestesc amuzaţi ce anume le-a dat bătăi de cap, pe parcursul celor 16 ediţii, dar şi care au fost, din punctul lor de vedere, cele mai bune transformări pe care le-au realizat în acest show.

Geørge: “Foarte greu mi-a fost să port lentile de contact. Având deja două intervenţii cu laser, aveam tot timpul ochii uscaţi de la lentile. Dintre transformările mele, cel mai mult mi-au plăcut cele în Azis şi Carla’s Dreams.”

Anca Ţurcaşiu: “Pentru mine, cel mai greu de suportat a fost aplicarea bărbii, fir cu fir, la personajele masculine şi, mai ales, îndepărtarea ei. Din punctul meu de vedere, cele mai bune transformări ale mele au fost Edith Piaf, Marlene Dietrich şi Liza Minelli”.

Paula Chirilă: “Cel mai greu mi-a fost să defilez în lenjerie intimă pe scenă. Iar pesonajul care mi-a plăcut cel mai mult cum mi-a ieşit a fost, de departe, Ionela Prodan. Bine, şi Hussain Al Jassmi”.

Rareş Dragomir:  „Cel mai complicat a fost să port lentilele de contact şi pantofii cu tocuri înalte. De asemenea, să mă epilez, pentru prima dată în viaţă, pe braţe şi pe picioare. Dintre personaje, cel mai mult mi-a plăcut cum mi-a ieşit Mihai Constantinescu”.

Andrei Ştefănescu: “Ca de obicei, cel mai greu mi-a fost să port lentilele de contact. Cântam cu ele şi nu vedeam nimic. Apoi, mi-a fost dificil să mă rad pe mâini şi pe tot corpul, pentru că nu voiam să fac asta, dar şi să port tocurile imense la Cheeky Girls şi pantalonii scurţi din care mi se vedea posteriorul (râde). În schimb, mi-a plăcut să fac pereche cu Vârciu! Ne-am distrat copios. În ceea ce priveşte transformările, preferatele mele rămân Cheeky Girls, pe partea de comedie, şi Stevie Wonder & Sting şi Wiz Khalifa cu Charlie Puth, pe partea de emoţie”.

Liviu Vârciu: “Pe tocuri nu mi-a fost greu să stau, pentru că eu am făcut dans şi am glezne de gazelă. În schimb, nu am suportat lentilele de contact. Cât le aveam puse, plângeam încontinuu. De asemenea, mi-a fost dificil să stau câte trei-patru ore la machiaj, pentru că eu sunt o persoană care îşi pierde repede răbdarea. Le mulţumesc mult fetelor de la machiaj, care au fost foarte înţelegătoare cu mine. În ceea ce priveşte personajele, mi-au plăcut aproape toate dar, în mod special, Marian şi Dorina Nistor, Roxette, Cheeky Girls, iar pe partea mai sensibilă, Stevie Wonder & Sting. Nu mi-a plăcut deloc cum ne-a ieşit Valahia”.

Theo Rose: “Cel mai greu mi-a fost să dansez pe tocuri şi, în acelaşi timp, să cânt, dar am reuşit, în cele din urmă. A fost foarte distractiv să mă transform în bărbat, să îmi asum o atitudine şi nişte gesturi pur masculine. Transformarea mea preferată a fost cea în Tudor Gheorghe, pentru că este un greu al muzicii româneşti şi un personaj foarte ofertant. Iar fetele de la machiaj m-au ajutat să semăn foarte, foarte tare cu dânsul”.

Feli Donose: “Cel mai greu mi-a fost să stau pe tocuri. Şi cel mai mult mi-a plăcut joaca de om mare la “Te cunosc de undeva!”, în care toţi ne-am luat transformările în serios şi am încercat să ne apropiem cât mai mult de original. Transformările mele preferate au fost Maria Tănase, Kenny Rogers, Missy Eliott şi cea din finală, Kate Hudson din musicalul Nine.”

Nicoleta Nucă: “Nu am întâmpinat greutăţi majore legate de tocuri, lentile sau peruci, m-am adaptat destul de uşor cu toate. Iar transformările mele preferate au fost Maria Callas şi Jennifer Lopez.”

Liviu Teodorescu: “Cel mai greu sezonul ăsta nu mi-a fost să stau pe tocuri şi nici să port lentile. Cel mai greu e la final, când se termină şi câteva săptămâni după rămâi cu sufletul acolo. “Te cunosc de undeva!” merită fiecare sacrificiu pe care-l poate face un artist – tocuri, lentile, rochii, peruci, machiaj. Lucrurile pe care le-am descoperit aici sunt foarte preţioase şi, alături de echipa mea, voi încerca să le pun în valoare aşa cum se cuvine. De exemplu, îi mulţumesc din suflet Furnicăi, pentru că mi-a dat încredere pe partea cu dansul. Dansam şi înainte, dar n-am avut curaj să o fac. Furni n-a stat la discuţii, m-a pus în situaţia în care ori dansam, ori plecam acasă (râde). Am preferat să dansez. O să o fac în continuare. Şi mulţumesc, Furnica! În privinţa transformărilor, am avut mai multe preferate. O transformare pe sufletul meu a fost Justin Timberlake. Dar nu pot să nu-mi amintesc de Stromae şi James Arthur, de Michael Jackson şi Mihail. Sau de Angela Gheorghiu (râde).