“Te cunosc de undeva!”: cea mai bună transformare

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 13:51
“Te cunosc de undeva!”: cea mai bună transformare
Sâmbătă, la "Te cunosc de undeva!", prezentatorul Cosmin Seleşi si-a luat ramas bun de la colegii sai, înainte de plecarea în India şi Sri Lanka, la filmările pentru emisiunea “Asia Express”. El i-a predat stafeta lui Florin Ristei care, de sambata viitoare, va prezenta show-ul transformarilor, alaturi de Alina Puşcaş

Si sambata aceasta, cei zece concurenţi si-au pregătit cu multă conştiinciozitate personajele care le-au picat săptămâna trecută la ruletă, în speranţa unor puncte cât mai mari din partea juraţilor Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Alin Gheorghişan a cântat muzică populară transformat în Irina Loghin şi a îmbrăcat un minunat costum tradiţional pe care celebra interpretă i l-a oferit cu drag, pentru acest moment artistic. Însoţită pe scenă de tot baletul “Te cunosc de undeva!” – Furnix Team, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, l-a imitat pe cel mai cunoscut star al Republicii Moldova, Dan Bălan (ex-O-Zone), în timp ce Ana Baniciu şi Raluka au emotionat-o până la lacrimi pe Andreea Bălan cu transformarea lor în Britney Spears şi Michael Jackson.

Romică Ţociu s-a distrat la maximum cu ajutorul personajului său de sâmbăta aceasta, Jean de la Craiova, Mihai Trăistariu a fost rapperul american Snoop Dogg, iar Alexandra Velniciuc a cântat muzică lăutărească precum celebra interpretă a genului, Gabi Luncă. Connect-R s-a simtit confortabil imitandu-l în această gală pe interpretul american John Legend, iar Carmen Rădulescu a fost plina de energie in rolul Loredana. Cea mai buna transformare a serii a fost aleasa cea realizata de Jean de la Craiova, care a cantat si a semanat izbitor cu celebrul cantautor Mihai Constantinescu.

Gala de aseara a avut parte de un moment de deschidere cu totul special. Romică Ţociu a urcat pe scena show-ului alături de bunul său coleg de scenă si prieten, Cornel Palade, şi de câştigătorul celui de-al şaptelea sezon “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu, pentru un moment de colecţie. Cei trei au interpretat “O, sole mio”, transformaţi în celebrii tenori Placido Domingo, Jose Carreras şi Luciano Pavarotti, iar excelentul lor moment de stand up comedy muzical a ridicat juriul in picioare.

La finalul serii, dupa ce Cosmin Selesi si-a pus in valiza toate darurile primite de la colegi, Gianina Corondan si ruleta personajelor l-au anuntat pe cel care va prezenta show-ul, alaturi de Alina Puscas, incepand de sambata viitoare – Florin Ristei.
Cum va arata emisiunea „Te cunosc de undeva!” prezentata de Alina Puscas si Florin Ristei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sambata, 17 noiembrie, de la ora 20.00.