„Te cunosc de undeva!”: Cea mai bună transformare – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.03.2017, 13:03
Sâmbăta aceasta, la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu s-au transformat într-un personaj pe care masca şi, în special, talentul l-au făcut celebru, Carla's Dreams, şi au cântat "în oglindă" îmbrăcaţi cu hanoracele membrilor trupei din Republica Moldova. Alex Vasilache a încercat un nou travesti şi a imitat-o pe Aretha Franklin, pe care revista Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul celor mai buni cântăreţi din toate timpurile, Ruby a interpretat "Unde e Târgoviştea?", transformată în Ileana Sărăroiu, şi a cântat pentru prima dată cu taraf, in timp ce Bianca Sârbu a avut de dus la bun sfârşit un travesti foarte greu, transformată în muzicianul american Usher.

 Biu Marquetti a fost îndrăzneaţă precum Delia în videoclipul piesei „1234 (Unde dragoste nu e)”, Anda Adam a devenit pentru o seară Katy Perry şi a venit pe scena show-ului cu… paraşuta, Max Dragomir a facut un spectacol total, transformat în Bruno Mars, în timp ce Sore a fost Pepe şi a beneficiat de un „corp de balet” absolut special: juratii si prezentatorii show-ului.

            În deschiderea galei, pe scenă au urcat Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, care au cântat alături de Mario Fresh şi Lino, doi tineri interpreţi de a căror carieră muzicală au grijă Alex Velea si Antonia. De altfel, Alex Velea, câştigător al celui de-al cincilea sezon al show-ului, a venit sâmbătă la „Te cunosc de undeva!” împreună cu Antonia, ca să-i susţină pe Mario şi Lino.

            Cea mai buna transformare a serii a fost aleasa cea a lui „Cuza”, care a  imitat o italiancă ale cărei mişcări de dans au făcut istorie chiar şi la „Te cunosc de undeva!”, Rafaella Carra.