“Te cunosc de undeva!”: finaliştii celui de-al zecelea sezon

De: Cătălina Matei / 16.12.2016, 14:45
“Te cunosc de undeva!”: finaliştii celui de-al zecelea sezon
O gală plină de muzică live, bună dispoziţie, dar şi emoţie, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se vor desemna finaliştii celui de-al zecelea sezon al show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, dar şi concurenţii, vor decide prin punctele lor cine merită calificarea în cea mai importantă gală a acestui sezon.

Momentul special din deschiderea semifinalei “Te cunosc de undeva!” o va avea ca invitată specială pe Carmen Rădulescu. Împreună cu Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, cunoscuta interpretă de muzică uşoară va cânta, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, câteva refrene care i-au adus consacrarea. Care vor fi acestea, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă seara.

Aşadar, în ultima gală dinaintea marii finale care se va difuza în ajunul Crăciunului, Maria Buză şi Pepe vor îmbrăca straiele populare ca să se transforme în Valeria şi Traian Ilea şi să cânte “Puşca şi cureaua lată”, acompaniaţi de taraful Silvian Voicu,  Lucian Ionescu nu va rata ocazia de a se dezlănţui în originalul britanic hard-rock Billy Idol, iar Şerban Copoţ îl va imita pe unul dintre cei mai virali artişti ai zilelor noastre, Pharrel Williams. Mezina Adina Răducan va fi o americancă al cărei nume întreg are o sonoritate foarte italiană, Laura Pergolizzi, Misha va avea de dus la bun sfârşit un personaj complex şi dificil, Nicole Scherzinger, în timp ce Amna va avea de îndeplinit o misiune frumoasă, delicată şi foarte emoţionantă, aceea de a o aduce la “Te cunosc de undeva!” pe Laura Stoica. Dima Trofim va fi sâmbăta aceasta un mare artist al poporului din Rusia, unul dintre soţii celebrei Alla Pugaciova, un fel de Michael Jackson de la Moscova – Filip Kirkorov, Nico va încerca multdorita calificare în finală cu o transformare în Alicia Keys, pe când Dorian Popa va juca cu multe speranţe un ultim travesti, spectaculos şi complicat, Nicki Minaj.

Care va fi cea mai reuşită transformare a serii şi care vor fi finaliştii celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”.