“Te cunosc de undeva!”: Liviu Teodorescu, marele câştigător

De: Nicoleta Nicolae / 30.05.2016, 12:36
“Te cunosc de undeva!”: Liviu Teodorescu, marele câştigător
“Te cunosc de undeva!” şi-a desemnat sâmbătă seara câştigătorul celui de-al nouălea sezon, într-o finală grandioasa.

 “Sunt foarte fericit că mi-am văzut visul cu ochii! Când am fost anunţat drept câştigător, nici nu ştiam cum să reacţionez… Abia când au bubuit confetti-urile, mi-au dat lacrimile. Apoi m-a cuprins o mare bucurie. „Te cunosc de undeva!” este singurul concurs, dacă poate fi numit aşa, pe care l-am câştigat vreodată. Iar rolul din seara finalei, Iuda din „Jesus Christ Superstar”, a fost în topul celor mai grele personaje pe care le-am avut de interpretat pe scena show-ului, alături de Justin Timberlake şi Michael Jackson”, spune marele câştigător, Liviu Teodorescu.

Cei şase finalişti, Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, au adus pe scena de la „Te cunosc de undeva!” momente spectaculoase din musicaluri celebre. Astfel, Geørge a cântat în travesti precum personajul Satine, din musicalul “Moulin Rouge”, în timp ce Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu i-au adus la “Te cunosc de undeva!” pe Morticia şi Gomez Addams, din “Addams Family”, celebra familie ai cărei membri înspăimântă multă lume atunci când îşi fac apariţia. Mezina Theo Rose a spus o poveste muzicală potrivită pentru orice vârstă, transformată în Dorothy din “Vrăjitorul din Oz”, pe când Feli Donose a fost Stephanie, personajul căruia Kate Hudson i-a dat viaţă in musicalul “Nine”.

Pentru că a fost o seară a musicalurilor, la „Te cunosc de undeva!” inclusiv juraţii, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, şi prezentatorii, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, au urcat pe scenă pentru a susţine momente artistice, transformaţi în personaje din spectacolul „Chicago”. De asemenea, cei patru juraţi au cântat, în marea finală, alături de concurenţii nefinalişti, Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă şi Rareş Dragomir, hituri româneşti de mare succes, inspirate de melodii internaţionale, dar şi piese ale unor cântăreţi străini care şi-au introdus în repertoriu fragmente din hiturile noastre. De asemenea, Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, au fost prezenţi cu un moment special realizat alături de cei şase finalişti ai sezonului.

În seara finalei, la „Te cunosc de undeva!”, a fost ales cel mai bun personaj dintre cele 140 de transformări realizate pe parcursul celor 16 ediţii. Astfel, Anca Ţurcaşiu a primit premiul pentru cea mai bună transformare a celui de-al nouălea sezon, pentru felul cum a imitat-o pe Marlene Dietrich.

În urma punctelor acordate de cei patru juraţi ai show-ului şi de cei patru colegi nefinalişti, Liviu Teodorescu a fost desemnat campionul celui de-al nouălea sezon, cu o excelentă transformare în Iuda, personaj din celebra operă rock “Jesus Christ Superstar”, semnată de Andrew Lloyd Webber şi Tim Rice.