“Te cunosc de undeva!”: Lucian Ionescu a repetat pe stradă ca să nu-şi deranjeze vecinii – FOTO

De: Cătălina Matei / 23.09.2016, 13:00
“Te cunosc de undeva!”: Lucian Ionescu a repetat pe stradă ca să nu-şi deranjeze vecinii - FOTO
Misiune complicată pentru actorul Lucian Ionescu (26 de ani), sâmbătă, 24 septembrie, ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când va trebui să se transforme în baritonul suedez Peter Mattei în rolul lui Figaro din opera „Bărbierul din Sevilla”.

“Este pentru prima dată când cânt operă şi am încercat să mă pregătesc cât mai bine. Mi-au fost de folos şi sfaturile pe care le-am primit de la baritonul Basalic Iordache, de la Opera Naţională, care l-a interpretat pe Figaro, şi la care am ajuns cu ajutorul doamnei Ozana Barabancea. Am repetat mult pentru acest rol, inclusiv pe stradă, când nu se aflau trecători prin preajma mea, ca să nu-i sperii (râde). Acasă a fost mai dificil să repet. Ca să nu-mi deranjez vecinii, a trebuit să-mi fac programul în aşa fel încât să repet doar atunci când erau acasă cât mai puţini dintre ei”, spune Lucian.

Cât de convingător va fi Lucian Ionescu în rolul lui Figaro, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 septembrie, ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.