„Te cunosc de undeva!”: Pepe l-a imitat pe Salman Khan – FOTO

De: Cătălina Matei / 26.09.2016, 12:28
Sambata seara, la "Te cunosc de undeva!", Maria Buză şi Pepe, Amna, Misha, Nico, Adina Răducan, Dima Trofim, Dorian Popa, Lucian Ionescu şi Şerban Copoţ au cântat live muzică pop, rock, de Bollywood, folclor, dance şi operă şi au facut ca personajele lor să strălucească din nou la canapea.

Astfel, Maria Buză şi Pepe au devenit un cuplu bollywoodian de milioane: Maria a fost Asin, o actriţă şi dansatoare pe care Bollywood-ul a transformat-o într-o divă absolută, iar Pepe  l-a imitat pe Salman Khan, unul dintre cei mai influenţi şi fermecători bărbaţi din istoria filmului indian.  Falnicul Dorian Popa a cântat pentru prima dată în travesti si a trebuit sa fie un personaj senzual şi provocator: colega sa, Misha, care l-a urmarit cu mare interes si foarte amuzata din culise. Pentru ca distracţia să fie maximă, ruleta i-a oferit delicatei Misha ocazia să-şi arate muşchii, pentru că l-a avut de imitat pe… Dorian Popa. Adina Răducan a facut show transformata in electrizantul Goran Bregovic, Nico a urcat pe scenă alături de băieţii de la FreeStay, ca sa-l imite cum doar ea poate pe Brian Johnson, solistul legendarei trupe AC/DC, Şerban Copoţ a fost pentru o seară Ryan Tedder, solistul trupei One Republic,  Amna a readus-o pe scena emisiunii pe enigmatica Amy Winehouse, in timp ce Dima Trofim a îmbrăcat straiele populare si a cântat precum Sofia Vicoveanca, acompaniat de taraful Silvian Voicu.

Castigatorul editiei a fost ales Lucian Ionescu, tanarul actor care, după o săptămână de antrenamente intense, a realizat o transformare excelenta în baritonul suedez Peter Mattei in rolul Figaro, personajul principal al operei “Bărbierul din Sevilla” de G.Rossini.

Cea de-a treia gală a celui de-al zecelea sezon a avut parte si de un moment special. Cunoscuta solista de muzica usoara Marina Scupra a urcat pentru prima data pe scena de la “Te cunosc de undeva!” să cânte alături de Florin Ristei şi FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său.

Cat de bine vor realiza cei zece talentati concurenti urmatoarele transformari care le-au picat la ruleta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sambata viitoare,  de la ora 20.00, intr-o noua editie „Te cunosc de undeva!”.