„Te cunosc de undeva!” suspendat din cauza focarului de COVID-19

De: Andra Voiculescu / 19.06.2020, 11:15
„Te cunosc de undeva!
Filmările la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva!" au fost suspendate, după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus. Ulterior, și jurata emisiunii Ozana Barabancea a primit același diagnostic. Aceștia se află internați în Spitalul "Matei Balș" din Capitală. Ulterior, surse medicale au dezvăluit că și prezentatorul Andrei Ștefănescu este infectat cu COVID-19.

Show-ul de televiziune al postului Intact Media Group a devenit astfel punctul unei anchete epidemiologice.

Postul Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care anunță suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță.”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.


Sursa foto: Instagram