„Te cunosc de undeva!” suspendat din cauza focarului de COVID-19

De: Andra Voiculescu / 19.06.2020, 11:30
„Te cunosc de undeva!” suspendat din cauza focarului de COVID-19
Filmările la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva!” au fost suspendate, după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus. Ulterior, şi jurata emisiunii Ozana Barabancea a primit acelaşi diagnostic. Aceştia se află internaţi în Spitalul ”Matei Balş” din Capitală. Ulterior, surse medicale au dezvăluit că şi prezentatorul Andrei Ştefănescu este infectat cu COVID-19.

Show-ul de televiziune al postului Intact Media Group a devenit astfel punctul unei anchete epidemiologice.

Postul Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care anunţă suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă.”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.


Sursa foto: Instagram