Te sperii de ele! Şi nu e Photoshop! Vedete surprinse pe picior greşit!

De: Cătălina Matei / 28.03.2015, 12:00
Te sperii de ele! Şi nu e Photoshop! Vedete surprinse pe picior greşit!
Orice apariţie pe covorul roşu trebuie să fie perfectă! De la rochie şi pantofi până la coafură şi make-up, totul trebuie să fie impecabil. Mai sunt şi excepţii, atunci când vedetele exagerează cu machiajul! Angelina Jolie şi Mădălina Ghenea sunt doar câteva dintre celebrităţile care au apărut cu pete albe pe faţă.

De obicei, în spatele unui apariţii pe covorul roşu stă o armată de oameni. Stilist, make-up artist, hairstilist, PR… Şi, nu în ultimul rând, vedeta! Toate celebrităţile investesc bani serioşi în produse care să Ie facă să arate perfect. Printre acestea, se numără o pudră de tip high definition.

Pudra este special concepută pentru machiajul realizat pentru camerele de televiziune, având o formulă care acoperă imperfecţiunile, fără a încărca tenul. Are la bază particule foarte fine, care oferă o finisare frumoasă, satinată şi o fixare de lungă durată a machiajului.

Din păcate, aceeaşi pudră poate transforma apariţia unei vedete pe covorul roşu într-un fiasco total. Dacă în lumina reflectoarelor de televiziune „praful-minune” pune în evidenţă un ten perfect, în lumina bliţurilor efectul se schimbă radical. Vedetele apar cu pete albe pe faţă şi pe decolteu, chiar dacă, în oglindă, totul părea perfect!

Angelina Jolie a trecut printr-o astfel de situaţie, atunci când a apărut la o premieră din New York într-o rochie superbă, dar cu o mare pată albă pe obraz.

Vezi mai multe poze cu vedetele care au folosit pudra „buclucaşă” în galeria foto.

Foto: Hepta; AFP