Teatru de păpuşi şi teatru de umbre, balet rusesc şi muzică bună, la “Next Star”

De: Cătălina Matei / 09.11.2016, 11:27
Teatru de păpuşi şi teatru de umbre, balet rusesc şi muzică bună, la “Next Star”
Teatru de păpuşi şi teatru de umbre, balet rusesc şi muzică bună joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. O nouă gală în care opt noi concurenţi vor încerca să-i convingă pe juraţii Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa că merită steluţele verzi şi cele mai mari note care să-i trimită în marea finală a celui de-al şaptelea sezon.

Aşadar, joi seara, la “Next Star”, vine cea mai tânără artistă de teatru de păpuşi.  Se numeşte Amina, are patru ani şi este nepoata regretatului actor Florin Tănase. Amina va urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru alături de bunica şi părinţii ei, toţi trei actori păpuşari profesionişti. Amina şi familia sa îi vor aduce la “Next Star” pe membrii legendarei trupe The Rolling Stones care, sub forma unor păpuşi realizate de tatăl fetiţei, vor cânta piesa “Satisfaction”.

În aceeaşi ediţie, telespectatorii vor descoperi un băiat cu o voce specială şi o poveste de viaţă impresionantă. Se numeşte Ştefan, vine din satul Siret, judeţul Suceava şi studiază muzica. La doar 11 luni, Ştefan a fost preluat dintr-un centru de plasament şi crescut de doamna pe care o consideră mama sa. “Eşti diferit în peisaj şi ăsta e un lucru bun din punctul meu de vedere”, îi spune Alina Eremia, de la masa juriului. La ce se referă aceasta şi cum vor comenta ceilalţi juraţi prestaţia concurentului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Tot joi vin pe scena show-ului destinat copiilor talentaţi Daria (11 ani), din Bucureşti, care va prezenta în faţa juraţilor un dans rusesc şi Ioana şi David, doi copii din Capitală care vor realiza un  interesant moment de lumini şi umbre.

Cum vor aprecia juraţii prestaţia celor trei copii şi care sunt ceilalţi concurenţi ai serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru.