Teatrul Masca lansează conceptul de cafe-teatru!

De: Nicoleta Nicolae / 05.02.2015, 06:00
Teatrul Masca lansează conceptul de cafe-teatru!
„Parapanghelos înseamnă “adio” şi era strigătul cu care îşi încheiau evoluţia păpuşarii ambulanţi pe vreme lui Alecsandri. Astăzi, actorii de la Masca au ambiţia de a traduce parapanghelosul lor prin ”bine v-am găsit”. “Cânticelele comice” beneficiază astăzi, la început de veac XXI, de zâmbetul cu totul special al unui public care descoperă, nu fără tristeţe civică, teribila contemporaneitate a acestor texte, semn că în lumea moravurilor politice cel puţin, trecerea timpului nu face decât să confirme şi să adânceasca peiorativul apelativ de dâmbovitean”, declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Joi, 5 februarie, ora 19.00, odată cu premiera spectacolului PARAPANGHELOS (un cabaret după “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri) va avea loc şi inaugurarea unui nou design al Sălii Lecoq, transformată acum în CAFÉ-TEATRU MASCA.

Într-un decor cu totul nou, unde spectatorii vor sta confortabil câte doi la o măsuţa si vor primi câte o băutură răcoritoare inclusă în preţul biletului, acestia vor putea vedea şi auzi intr-o ambianţă specială un cabaret de excepţie.

Textele, cântecele şi dansurile se armonizează  într-un tot unitar, luminile şi costumele împlinesc starea de bine pe care ţi-o oferă  spectacolul, iar performanţa actoricească reală, cu treceri rapide de la un personaj la altul, cu mijloace de expresie diverse, provoacă  satisfacţia de a fi fost martorul unui act autentic de creaţie.