Teatrul Masca te asteapta in strada

Apropo.ro / 20.06.2008, 12:17
Teatrul Masca te asteapta in strada
Teatrul Masca va invita in perioada 20-22 iunie la o microstagiune in aer liber ce se va desfasura la Metrou Universitate Coltea.

Teatrul Masca va invita in perioada 20-22 iunie la o microstagiune in aer liber ce se va desfasura la Metrou Universitate Coltea.

Pe langa piesele deja cunoscute din repertoriul de strada al Teatrului Masca: Fior d’Amor in Bucuresci, Prostia Omeneasca, Actorii, Gardienii Veseli si Statuile, duminica va avea loc premiera spectacolului Doamna cu Catelul.

Opt marionete uriase (cinci domni, o doamna si doi catei) ce intruchipeaza personaje din anii ‘30 vor incanta trecatorii cu diverse momente hazlii.

Teatrul Masca nu este la primul proiect de gen (si aici putem aminti piesele La Romani, Cabaretul Natiunilor sau Concert de Promenada), ajungand la o tehnica interesanta de creare si manuire a acestor marionete, care in varianta pe care o puteti viziona duminica pot scoate fum si pot plange.

“Premiera din 22 iunie va constitui o experienta interesanta atat pentru public, cat si pentru actori. Improvizatia, precum si capacitatea actorilor de a se juca si de a interactiona cu publicul, vor fi elementele ce vor defini forma finala a acestui spectacol”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Program:

Vineri, 20 iunie

Fior d’Amor in Bucuresci, ora 19.00, Metrou Universitate Coltea

Sambata, 21 iunie

Prostia Omeneasca, ora 12.00, Metrou Universitate Coltea Actorii, ora 19.00, Metrou Universitate Coltea

Duminica, 22 iunie

Gardienii Veseli, ora 18.00, Metrou Universitate Coltea Doamna cu catelul, ora 19.00, Intercontinental-Teatrul Nottara-Piata Universitatii Statuile, ora 20.30, Metrou Universitate Coltea.

Foto: Aurelian Galice

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Bancul zilei
Clipul zilei

De ce nu-l schimba Piturca pe Banel? Pentru ca nu-l prinde…

Cuvinte cheie: Porsche Boxster, accident, germane
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau