Teatrul se plateste scump

De: Dragos Tanase / 29.02.2008, 17:25
Teatrul se plateste scump
Pretul biletelor la spectacolele de la Teatrul National Bucuresti (TNB) se va mari, incepand din 1 martie, cu 5%.

Imediat dupa revolutia din ’89, prin salile de teatru din Romania, alea care mai erau, batea vantu’. Dar de cativa ani incoace, acesta sunt arhipline, iat biletele se dau "ca painea calda", cu multe saptamani inainte de data spectacolelor, mai ceva ca la marile derby-uri din fotbal.

Insa, valul scumpirilor nu va ocoli nici aceste institutii de cultura, desi nu credem ca se va reveni la moda anilor ’90 cand lumea nu mergea oricum la teatru, oricat ar fi costat biletul.

Pretul biletelor la spectacolele de la Teatrul National Bucuresti (TNB) se va mari, incepand de maine, cu 5%, din cauza majorarii pretului la utilitati si aplicarii timbrului Crucii Rosii, o taxa obligatorie pentru cluburile sportive, institutiile de cultura si de divertisment.

"De la 1 Martie 2008, pretul biletelor la toate spectacolele Teatrului National Bucuresti se va mari in medie cu 5% din cauza maririi pretului la utilitati si a aplicarii timbrului de Crucea Rosie (1%)", se arata pe site-ul institutiei. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Vei mai merge la teatru, dupa aceste scumpiri?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!