Tecau a ratat calificarea pe tabloul principal

Apropo.ro / 07.09.2004, 10:53
Tecau a ratat calificarea pe tabloul principal
Tenismanul Horia Tecau a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului "Asirom Challenger" de la Brașov, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari, dupa ce a pierdut partida disputata cu jucatorul sîrb Dușan Vemici, în ultimul tur al calificarilor. Tecau a

Tenismanul Horia Tecau a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului „Asirom Challenger” de la Brașov, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari, dupa ce a pierdut partida disputata cu jucatorul sîrb Dușan Vemici, în ultimul tur al calificarilor.

Tecau a pierdut, luni, dupa aproximativ doua ore și jumatate de joc, cu scorul de 6-7, 4-6.

În primul tur al turneului de la Brașov se vor afla însa alți doi jucatori români care au trecut de calificari: Artemon Apostu- Efremov și Victor Crivoi. Efremov a cîștigat meciul cu Adrian Ungur, în doua seturi, 6-3, 6-4, iar Crivoi l-a învins pe Radu Barbu, cu 6-2, 6-1.

Pe tabloul principal al turneului de la Brașov sînt prezenți șase români, cel mai bine clasat fiind Razvan Sabau, favoritul numarul cinci al competiției și numarul 175 ATP. Sabau îl va înfrunta în primul tur pe jucatorul austriac Oliver Marach.

Principalul favorit la cîștigarea cecului de 3575 euro, cu care este recompensat învingatorul turneului, este jucatorul francez Richard Gasquet, care ocupa locul 120 în clasamentul ATP.

Mediafax