„Tectonica sentimentelor” se joacă pentru cea de-a 150-a oară la TNB

De: Carmen Ulian / 05.03.2015, 10:00
Joi, 5 martie 2015, ora 19.30, la sala Atelier a TNB, va avea loc cea de-a 150-a reprezentație a spectacolului "Tectonica sentimentelor" de Eric-Emmanuel Schmitt.
De 150 de reprezentații, aceiași actori minunați: Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Tamara Crețulescu, Carmen Ionescu și Valentina Zaharia aduc în scenă pentru dumnevoastră o captivantă poveste de iubire, un joc aprins, de orgolii și gelozie, în care un bărbat devine miza pentru patru femei care au hotărât să lupte pentru a-l păstra, sau pentru a-l câștiga.
 
O piesă de actualitate, scrisă de unul dintre cei mai jucați autori francofoni și două personaje provenind chiar din România… Un discurs scenic atrăgător, într-o montare semnată de regizorul Nicolae Scarlat, despre filosofia inimii și faliile produse de cutremure adesea imperceptibile, care pot lăsa urme adânci.
 
Răsturnări de situație și de relație, suișuri și coborâșuri pe un…teren când accidentat, când… minat, cum este cel al iubirii, unde totul poate exploda într-o clipă, într-o piesă care o să vă meargă la inimă!