Tehnici de autosatisfacere în antichitate! Regina Cleopatra obţinea plăcerea cu…

De: Nicoleta Nicolae / 16.07.2015, 09:35

Tehnici de autosatisfacere în antichitate! Regina Cleopatra obţinea plăcerea cu...
Cu mult timp înaintea apariţiei vibratorului aşa cum este cunoscut astăzi, anticii apelau la fel şi fel de metode de autosatisfacere.


Publicaţia online bustle.com a realizat o scurtă trecere în revistă a masturbării feminine, în care figurează cele mai ciudate metode de autosatisfacere din antichitate până la inventarea vibratorului.
Un dildo vechi de peste 30.000 de ani a fost descoperit în Germania. Acesta este una din cele mai vechi jucării sexuale găsite de cercetători.

Regina Cleopatra, cunoscută, printre altele, pentru manifestările sale sexuale, se masturba cu tărtăcuţe în care punea albine vii sau cu şerpi. De fapt, unii istorici susţin că aceasta a murit din cauza muşcăturii unei vipere.

Grecii antici credeau că, pentru ca o femeie să rămână însărcinată, atât ea cât şi bărbatul cu care face sex trebuie să ejaculeze. Femeile care îşi doreau copii erau chiar încurajate să „exerseze” singure, consemnează adevărul.ro.

Femeile care au trăit în Epoca Victoriană nu aveau voie să se masturbeze, oamenii vremii privind autosatisfacerea drept un păcat, dar erau trimise la medic pentru administrarea unui masaj pelvian, pentru vindecarea isteriei. Această afecţiune era considerată o boală psihologică, manifestându-se prin insomnie, nervozitate, spasme musculare şi probleme de respiraţie. Pentru rezolvarea bolii de care, în mod misterios, sufereau mai mult femeile înstărite, doctorii le masturbau pe paciente până la inducerea „paroxismului isteric”, cunoscut astăzi ca orgasm.