Telefoane mobile pe catwalk

Apropo.ro / 18.09.2007, 12:17
Telefoane mobile pe catwalk
Telefoanele fashion au creat un trend de cativa ani incoace iar fashionistele nu au ezitat sa-si completeze colectia de accesorii chic cu cele mai cool bijuterii functionale. Dupa ce branduri producatoare de telefoane mobile si-au asociat imaginile cu nume ale unor designeri celebri aducand

Telefoanele fashion au creat un trend de cativa ani incoace iar fashionistele nu au ezitat sa-si completeze colectia de accesorii chic cu cele mai cool bijuterii functionale.

Dupa ce branduri producatoare de telefoane mobile si-au asociat imaginile cu nume ale unor designeri celebri aducand pe piata produselor de lux, mobile fashion in editii limitate, Samsung s-a hotarat sa-si vanda produsele de fitze alaturi de creatiile vestimentare ale marilor creatori.

Telefoane mobile speciale si ultramoderne, cu un design exclusivist si indraznet, cu functii deosebite ce tin de tehnologia de top au fost expuse alaturi de ultimele noutati in materie de creatii vestimentare si accesorii, reviste si carti de fashion, produse speciale de infrumusetare, obiecte de design si accesorii cool si trendy in high-tech. Locatia: The Place.

Alaturi de Galliano, Gaultier, Alberta Ferretti, Jimmy Choo, Celine, Kenzo, Marc Jacobs, Givenchy sau Narciso Rodriguez, Samsung apare ca un top model de succes in cele mai fancy prezentari. Telefoane anorexice, telefoane in culorile hot ale sezonului vor defila prin fata vizitatorilor din concept store-ul de pe Dorobanti.

Pentru The Place, Samsung propune o noua abordare, mai indrazneata, pentru un public cu atitudine, educat, informat si cu venituri substantiale. Produsele din acest concept store sunt alese de profesionisti, dupa criterii de excelenta, garantand emblema de „hot”/”cool” pentru sezonul urmator.

Raluca Iorga