Telefon destinat navigarii pe Internet

De: Mirel Mircea / 29.11.2007, 16:41
Telefon destinat navigarii pe Internet
Sony Ericsson a anunțat lansarea K660, un telefon HSDPA care dispune de funcții inteligente

Sony Ericsson a anunțat lansarea K660, un telefon HSDPA care dispune de funcții inteligente precum taste shortcut iluminate ce sunt activate doar când se navigheaza pe Internet.

În plus, desktop-ul afiseaza update-uri regulate de la paginile de Internet favorite; toate sunt concepute sa înlesneasca navigarea pe Internet, fiind la fel de ușoara și de confortabila ca pe calculatorul tau.

“Intenția Sony Ericsson este sa ofere așa numitei “Generații Internet” o experiența mobila bogata, prietenoasa și satisfacatoare,” precizeaza Martin Winkler, Director al Departamentului de Marketing Internet în cadrul Sony Ericsson. “Acest telefon cu Internet este un pas important în evoluția noastra și va raspunde cu succes persoanelor care își controleaza activitațile zilnice și relațiile prin Internet, fie ca își aranjeaza o întâlnire la un meci de fotbal sau își rezerva un bilet la concert.”

K660 face din navigarea mobila pe Intenet o experienta reala. Tasta de navigare a telefonului servește drept un “magnetic mouse pointer” lasându-te sa navighezi exact cum ai fi facut pe propiul calculator. Îți indica daca o parte a paginii poate fi accesata și spatiul unde introducerea unui text este posibila. Poți chiar sa faci zoom pentru o mai buna vizualizare a textului sau a imaginii.

Pan-and-zoom este doar una din tastele shortcut de Internet care îți sta la dispoziție când navighezi pe Internet în modul landscape. K660 dispune de asemenea de funcția Bookmark, de o icoana prin a carei apasare revii în pagina principala și de o tasta shortcut “Enter Adress”. Toate sunt concepute sa te ghideze prin paginile de Internet cât mai ușor și rapid cu putința.

Informațiile pe care le dorești – la îndemâna ta

K660 este gândit astfel încât sa nu aștepți știrile sau continuturile pe care le dorești ci sa le primești imediat. Tehnologia HSDPA îți permite sa descarci muzica, filmulețele sau email-urile, la viteze care sunt de patru ori mai rapide decât tehnologia 3G.

Ajungi la destinatie cu Google Maps for Mobile

Datorita funcției Google™Maps for Mobile, K660 nu te lasa sa te ratacești oriunde te-ai afla, chiar și în orașe necunoscute. Gasește drumul potrivit cu harțile interactive pe care poți sa faci zoom. Introdu numele locației în care te afli și numele destinației și vei primi direcționare point-to-point. Fara griji, fara complicații.

Pozeaza și da mai departe…instant

K660 încorporeaza o camera de 2 megapixeli, fiind ușor astfel sa captezi momentele frumoase. Și fiindca Internetul este la îndemâna ta, doar câteva clickuri sunt necesare pentru a încarca pozele tale pe blogul personal și a le împartași cu prietenii și familia.

Deși cuprinde o serie întreaga de aplicații de Internet, acest telefon nu este destinat numai celor care prefera costumele. Disponibil în doua culori atractive, o culoare funky “lime-on-white” și o culoare stilizata “wine-on-black”, K660 va atrage privirile oriunde te-ai afla.

K660 este un telefon UMTS/HSDPA 2100 și GSM/EDGE 850/900/1800/1900 si va fi disponibil în piețele selectate din Q1 al 2008.

Sony Ericsson Bluetooth™ Headset HBH-PV703

Beneficiaza cât mai mult de tehnologia Bluetooth™ a telefonului K660 împreuna cu setul de caști Bluetooth™ HBH-PV703, disponibil ca accesoriu separat.

• Cu timp de vorbire de 10 ore, timp în standby de pâna la 350 de ore, setul de caști HBH-PV703 te asista pe durata tuturor convorbirilor tale!

• HBH-PV703 dispune de funcții precum reapelarea ultimului numar format, dându-ți posibilitatea sa manevrezi apelurile oricând vrei

Încarca-l și uita de el HBH-PV703 te lasa sa vorbești 10 ore și poti sa îl si în standby 350 de ore, așa ca nu vei pierde apeluri importante din cauza bateriei.

HBH-PV703 se conecteaza automat la telefonul tau așa ca tot ceea ce trebuie sa faci dupa încarcare este sa activezi Bluetooth™ pe telefonul tau. Nu e nevoie sa mai apelezi la codurile pin, caci cu Bluetooth™ 2.0 + EDR nu exista compromis la securitate.

Folosește-l tot timpul

Cântarind doar 14g, HBH-PV703 este atât de ușor încât poate fi purtat confortabil toata ziua. Gestioneaza-ți apelurile de la setul de caști cu tastele sale integrate pentru raspuns/terminare apel, ultimul numar apelat și butoane pentru reglarea volumului.

Bluetooth™ Headset HBH-PV703 va fi disponibil în doua culori, gri sau negru si va putea fi achiziționat în piețele selectate din Q1 al 2008