Telefon Sony Ericsson de sarbatori

De: Mirel Mircea / 13.12.2007, 16:20
Telefon Sony Ericsson de sarbatori
Sony Ericsson aduce in Romania modelul W200i Walkman de culoare roz

Sony Ericsson aduce in Romania modelul W200i Walkman de culoare roz; o imbinare intre tipul de telefon foarte usor de folosit si tastele optionale de care ai nevoie pentru a te initia in conceptul “muzica pe telefonul tau”.

Cu acest telefon poti stoca pana la 37 de piese (sau aproximativ patru albume) si, atunci cand vrei o schimbare, este foarte usor sa le inlocuiesti cu altele. Transfera pur si simplu muzica de pe calculatorul tau cu software-ul de muzica Disc2Phone. Telefonul permite ascultarea fara intrerupere a 18 ore de muzica.

“W200i este un telefon de muzica accesibil care inlocuieste MP3 Player-ul tau,” spune Steve Walker, Director pe Marketing de produse Sony Ericsson. “Nu in fiecare zi vrei sa porti la tine multe aparate; iar cu W200i ai o capacitate suficienta pentru playlistul tau zilnic. Si daca te plictisesti de el, Radioul FM iti permite sa te conectezi imediat si sa asculti emisiunea ta preferata.”

Pentru a accesa mai repede muzica, W200i dispune de un buton dedicat Walkman care te trimite direct catre meniul player-ului Walkman. Daca vrei sa impartasesti muzica ta cu prietenii, cu Memory Stick Micro (M2) de 128MB o poti face imediat. Si este posibil sa-ti maresti capacitatea Memory Stick-ului daca vrei sa dispui de mai multa muzica: stick-ul disponibil de 1GB va putea cuprinde pana la 255 de melodii.

Daca vrei sa fii informat sau sa-l asculti pe Dj-ul tau preferat, atunci radioul FM iti permite sa-ti prestabilesti pana la 20 de posturi favorite. Asculta cu setul de casti stereo HPM-64; primele care dispun de Bass Reflex, o inovatie care pastreaza calitatea sunetului atunci cand basul este prea ridicat. Poti folosi radioul ca alarma, folosind difuzorul telefonului.

W200i dispune de o camera VGA cu zoom digital 4x si un album foto integrat pentru a stoca acele fotografii spontane sau pentru a le impartasi cu prietenii si familia. De asemenea functia de mesaje video este completa, ofera navigare HTML totala pe Internet si aplicatii cum ar fi push email si sincronizare cu PC-ul.

Telefonul ofera un spatiu de stocare de pana la 37 de melodii pe Memory Stick Micro de 128 MB si memorie interna de pana la 27MB.

Vezi si alte articole despre telefoanele Sony Ericsson:

W910i, de-acum si in Romania
Telefon destinat navigarii pe Internet