Telefonul deghizat in camera foto

Apropo.ro / 20.07.2007, 13:52
Telefonul deghizat in camera foto
HAT România a lansat modelul Samsung SGH-E590, cu dubla personalitate – camera foto și telefon. Modelul, al carui design este semnat de Jasper Morrison , are o camera cu 3 megapixeli, player audio care suporta mai multe tipuri de fișiere și radio. Toate aceste

HAT România a lansat modelul Samsung SGH-E590, cu dubla personalitate – camera foto și telefon.

Modelul, al carui design este semnat de Jasper Morrison , are o camera cu 3 megapixeli, player audio care suporta mai multe tipuri de fișiere și radio. Toate aceste caracteristici îl fac sa fie un accesoriu perfect pentru vacanța de vara.

Camera foto a modelului E590 are 3 megapixeli, auto-focus și half-shutter, zoom digital 4x și sensor CMOS pentru claritate și acuratețe. Meniul camerei de fotografiat este intuitiv și asemanator cu cel al unei camere digitale obișnuite.

Printre funcțiile acesteia se mai afla videoclip capture printing, care permite imprimarea unei imagini direct dintr-un videoclip, și panorama shot, care faciliteaza compilarea a trei fotografii pentru alcatuirea unei imagini panoramice.

Aspectul de camera foto al modelului E590 a fost întregit de designerul Jasper Morrison prin crearea unui trepied inovator, confecționat dintr-un material special conceput pentru maxima flexibilitate și aderența. Acest trepied se poate fixa perfect în mufa de alimentare, pentru o poziționare sigura și stabila. El este inclus în pachetul telefonului, alaturi de caști stereo și un cablu de date.

În ciuda multiplelor funcționalitați, E590 are un design minimalist, care combinat cu elementele inovatoare transforma telefonul recent lansat într-un model sofisticat, dar în același timp adecvat activitaților zilnice.

Daca una dintre fețele telefonului are aspectul unei camere foto, cealalta fața cuprinde tastatura și ecranul LCD. Compact și subțire, E590 are un ecran LCD 260K TFT (220×220 pixeli), imaginea trecând automat la poziția orizontala atunci când telefonul este folosit pentru a face fotografii. Funcția Viewfinder Contrast Augmentation ridica nivelul de vizibilitate atunci când este nevoie.

Telefonul are o memorie interna de 90 MB, dar exista posibilitatea extinderii acesteia prin introducerea unui card microSD.

SGH-E590 nu este numai un telefon cu o camera performanta, ci îndeplinește foarte bine și rolul de player audio, care accepta formate precum MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ și WMA. În plus este dotat cu radio și ofera posibilitatea de redare în fundal.

Recent lansatul model Samsung are bineînțeles și funcții precum Bluetooth 2.0 cu redare stereo, USB, MMS. Accesul la internet este asigurat prin WAP 2.0 și Java 2.0.

În linie cu cele mai recente inovații ale Samsung, modelul E590 este dotat cu interfața uGo și funcția Mobile Tracker. Datorita uGo, telefonul reacționeaza la schimbarile de locație și de ora, afișând imagini, animații și elemente grafice diferite, pe ecranul principal. Prin Mobile Tracker, posesorii lui E590 pot fi înștiintați în cazul în care este introdus în telefon un alt SIM decât cel care le aparține, fara acordul lor.

E590 este disponibil în România la toți partenerii autorizați Samsung, la un preț de aproximativ 750 RON. România se afla printre primele țari din Europa unde a fost lansat modelul SGH-E590, alaturi de alte piete dezvoltate.