Telefonul infidelității: Partenera nu mai poate vedea ce vorbești cu amanta

Apropo.ro / 17.01.2013, 11:00
Telefonul infidelității: Partenera nu mai poate vedea ce vorbești cu amanta
Revin în atenție japonezii și ideile lor strălucite. De această dată știu cum să le pună curiozitatea în cui partenerelor ce cotrobăie prin telefonul tău.

Japonezii au creat o aplicație pentru telefoanele mobile ce păstrează ascunse mesajele private cu amanta, sau oricare altele, precum și apelurile.

Telefonul Fujitsu „F-Series” nu are un design extraordinar, dar prin ceea ce face ține la distanță certurile și discuțiile din cuplu.

Cu el nu poți fi prins dacă nu ai rezistat fără să ai o amantă. Are funcții de a păstra ascunse anumite date pe care le dorești. Astfel că, oricine ți-ar cotrobăi prin telefonul mobil nu va putea vedea decât ceea ce tu ai lăsa să se vadă.

telefon

În același timp, tu poți vedea dacă ai vreun mesaj privat prin anumite semnale stabilite de tine: un anumit semnal sonor, schimbarea bateriei la culoare, alte semne pe ecran, etc. Toate le poți opri cu un cod secret creat de tine, tocmai pentru a înlătura orice suspiciune ar interveni.

Printre cei care le-au încercat au fost câțiva bloggeri japonezi cunoscuți care ar recunoscut că telefonul le este de un real ajutor, mai ales în cazul în care unul dintre ei jonglează cu trei relații odată.

Acest telefon a fost cerut, practic, de utilizatori. După mai multe cazuri de despărțire și certuri de neuitat, compania s-a gândit să creeze un astfel de telefon.

Mai mult, cei care dețin un astfel de aparat au fost solicitați de companii de consultanță ce ajută cuplurile ce vor să afle dacă unul dintre parteneri înșală. Șa s-a aflat că peste jumătate din cei 600 de clienți posesori ai acestui telefon al infidelității au călcat strâmb în relație.