Telefonul Levi”s vine si in Romania

De: Mirel Mircea / 29.11.2007, 16:25
Telefonul Levi''s vine si in Romania
Germanos Romania aduce in exclusivitate pe piata locala telefonul mobil Levi''s

Germanos Romania aduce in exclusivitate pe piata locala telefonul mobil Levi’s, incepand cu data de 5 decembrie 2007. Terminalul va fi disponibil in toata reteaua de magazine a retailerului Germanos si in magazinele corporate Cosmote.

Grupul Germanos a incheiat pentru sfarsitul acestui an un contract de exclusivitate cu producatorul ModeLabs din Franta pentru distributia modelului Levi’s, un telefon mobil ce imbina tehnologia de ultima generatie cu designul exclusiv al marcii Levi’s. Telefonul este dotat cu camera foto de 2 megapixeli, ecran color LCD de 262 mii culori, video player si recorder, radio FM, player audio, Bluetooth stereo, memorie extensibila prin card (MicroSD) si elemente de design unice Levi’s.

“Suntem incantati sa adaugam ofertei noastre de Craciun telefonul mobil Levi’s. La ora actuala, rata de inlocuire a telefonului mobil este in continua crestere, iar consumatorii romani au inceput sa caute din ce in ce mai mult branduri cunoscute cu care sa se asocieze. Telefonul se adreseaza atat tinerilor, fiind primul gadget „urban fashion” de pe piata, dar si celor care iubesc marca Levi’s. Telefonul va beneficia in magazinele Germanos de o prezentare inedita, sustinuta de materiale promotionale”, declara Dimitris BLATSIOS, General Manager Germanos Romania.

Telefoanele marca Levi’s au fost create de ModeLabs Franta, iar noul produs va fi disponibil in doua variante de culori argintiu stralucitor si negru. Un detaliu interesant este carcasa de otel la care se poate atasa un lant ce poate fi legat de blugi sau de geanta.

Fondata in 1873, Levi’s este marca de jeans cea mai bine vanduta din istoria modei, reprezentand, de-a lungul timpului, un adevarat simbol pentru mai multe generatii. Levi’s nu a incetat niciodata sa creeze produse inovatoare care sa duca mai departe filosofia Levi Strauss and Co’s. Celebrul producator de blue-jeans si-a facut publice intentiile de a intra pe piata telefoanelor mobile cu un produs original inca de anul trecut, insa abia la jumatatea acestui an produsul a fost lansat la nivel mondial, iar in Europa in aceasta toamna. „Telefonul aduce o abordare inedita, iar prin adaugarea acestui produs la colectia Levi’s asistam la un progres natural pentru brand, care a venit intodeauna in intampinarea dorintelor tinerilor.” au declarat reprezentantii companiei americane.

„Acordul nostru cu Grupul Germanos, lider pe piata de retail de tehnologie mobila din Balcani va asigura distributia optima a modelului Levi’s intr-o piata in care sectorul telefoniei mobile creste accelerat” a declarat Serge Simon, Vicepresedinte de Vanzari EMEA al ModeLabs Group. Germanos va distribui acest model in peste 1000 de puncte de vanzare in Grecia, Romania, Bulgaria si Macedonia, atingand astfel peste 43 de milioane de clienti.