Telefonul mobil ce costa cat un apartament: 57.400 de dolari!

Apropo.ro / 20.09.2011, 17:30
Telefonul mobil ce costa cat un apartament: 57.400 de dolari!
Desi costa cat un apartament, cel mai scump telefon din lume nu trimite mailuri, nu are optiunea de a naviga pe internet si nu face fotografii. Afla de ce costa, totusi, atat de mult!

O companie daneza de telefonie, Aesir, a produs, in numar limitat, un telefon de colectie, realizat din aur masiv de 18 carate. Reprezentantii companiei spera ca acest produs va fi pe placul colectionarilor miliardari rusi.

„Telefonul din aur nu este „o jucarie”, a explicat fondatorul companiei, Thomas Jensen. „Este un obiect de colectie. De exemplu, oamenii sunt obisnuiti sa colectioneze ceasuri, dar pe segmentul de telefoane mobile nu exista asa ceva”, a mai spus Jensen.

telefon

Telefon de 57.400 de dolari

Potrivit acestuia, compania va lansa cate un model nou la fiecare un an si jumatate, iar din modelul pe care il lanseaza acum nu va produce mai mult de 5.000 de bucati, o parte din aur masiv, la un pret de 57.400 de dolari, si o parte din otel inoxidabil, la pretul de 7.250 de euro (9.867 de dolari).

Telefonul realizat total din aur nu nu trimite mailuri, nu are optiunea de a naviga pe net si nici nu face fotografii. Este o fita pentru cei care inoata in bani!

Citeste mai multe detalii despre cel mai scump telefon, pe incont.ro