Telefonul potrivit la tinute cu patru ace

Apropo.ro / 07.11.2006, 12:40
Telefonul potrivit la tinute cu patru ace
Esti tanar, "business man" pe deasupra, vrei sa te respecti, nu doar cu sacouri scumpe si un limbaj elevat, ci si cu un... nou telefon. LG iti sare in ajutor cu modelul KG320S. Bun, un alt telefon, deloc iesit din comun, totusi ne incanta cu ceva in mod special? Da, mai ales pe aceia

Esti tanar, „business man” pe deasupra, vrei sa te respecti, nu doar cu sacouri scumpe si un limbaj elevat, ci si cu un… nou telefon. LG iti sare in ajutor cu modelul KG320S.

Bun, un alt telefon, deloc iesit din comun, totusi ne incanta cu ceva in mod special? Da, mai ales pe aceia dintre noi care apreciaza design-ul suplu si simplu, ultraelegant. Spatele carcasei se aseamana teribil cu fata unor fotocamere compacte high-end pentru amatori, lentila camerei digitale si blitul fiind acoperite de o parte glisanta cu dublu scop: de protectie la praf si zgariere, respectiv de accesare imediata a functiei foto.

Daca veni vorba despre facilitatile multimedia, butonul Camera/MP3 permite pornirea rapida a MP3 player-ului și a inregistrarii video. In plus, modelul vandut in Romania (si tarile europene) vine cu o husa din piele care-i accentueaza asptectul luxos, de telefon business class.

Terminalul imita cardul de credit: la cei 9,9 milimetri grosime, KG320S e practic de doua ori mai subtire ca cele mai multe mobile strecurate prin buzunare sau pe rafturile magazinelor. Daca-l punem pe cantar acul se duce (daca se va misca) la 73,6 grame. In concluzie, nu conteaza in ce buzunar ii faci loc, KG320S nu-l va deforma, nu-l va trage in jos.

800 RON (promotie); Altex – inainte de publicare trebuie cerut pretul din nou http://ro.lge.com