Telefonul Samsung Galaxy S4 a fost lansat pe piața din România

De: Gabriela Voicu / 17.04.2013, 22:54
Samsung a lansat astăzi oficial pe piața din România telefonul Galaxy S4, care va fi disponibil în rețelele partenerilor până la sfârșitul acestei luni.

Samsung Electronics a lansat astăzi pe piața din România telefonul Galaxy S4, a patra generație a Galaxy S, care va fi disponibil în rețelele partenerilor până la sfârșitul acestei luni. Evenimentul a cărui gazdă a fost Virgil Ianțu a avut loc la restaurantul Sole din București, iar telefonul a fost adus cu un elicopter, într-o carcasă securizată. Galaxy S4 și-a făcut intrarea într-un mod spectaculos, la o lună de la lansarea mondială.

Telefonul are o carcasă de 130 g și 7,9 mm, este mai subțire și totodată mai puternic, fiind disponibil la lansare în două variante de culoare – Black Mist și White Frost -, alte culori urmând să fie lansate pe parcursul anului.

„Galaxy S4 este mai aproape de utilizator, venind cu o varietate de funcții care ne ajută să rezolvăm eficient sarcinile de zi cu zi și să interacționăm într-un mod autentic și creativ cu prietenii și familia. De asemenea, camera foto performantă și numeroasele opțiuni pe care le oferă îl vor face partenerul potrivit pentru toate aventurile și experiențele noastre”, a declarat Sorin Manea, Head of Telecom Division în cadrul Samsung Romania.

Samsung Galaxy S4 White Frost

Displayul Full HD Super AMOLED, primul de acest gen din lume, și ecranul de 5 inci și 441 ppi fac posibilă vizualizarea imaginilor la o calitate înaltă. Dotat cu o cameră de 13 megapixeli, Galaxy S4 le permite utilizatorilor să aleagă dintr-o gamă largă de moduri de fotografiere. „Dual Shot” permite utilizarea simultană a camerei frontale și a celei din spate, utilizatorii putând alege dintr-o varietate de efecte care îmbină cele două fotografii. „Drama Shot” ne permite să vedem diferite momente ale aceleași acțiuni într-o singură imagine, „Sound and Shot” înregistrează sunetele și vocea în timpul fotografierii, iar „Animated Photo” le permite utilizatorilor să transforme un filmuleț într-o fotografie dinamică.

„Group Play” le dă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzică, documentele și jocurile preferate, fără să fie necesară conexiunea Wi-Fi sau prin rețelele operatorilor de telefonie mobilă. Consumatorii se pot conecta direct între ei pentru a împărtăși documente, pentru a se juca sau a crea conținut împreună, pe loc. Mai mult, cu ajutorul funcției „Share Music”, ei pot asculta simultan aceeași melodie pe mai multe telefoane.

Galaxy S4 permite controlarea ecranului fără a-l atinge. Funcția „Air Gesture” face posibilă schimbarea melodiei pe care utilizatorii o ascultă printr-o simplă mișcare a mâinii. „Air View” le dă posibilitatea de a previzualiza fotografii sau e-mailuri doar planând degetul asupra acestora, iar cu ajutorul „Samsung Smart Pause” telefonul poate fi controlat cu privirea. Astfel, când utilizatorii vizionează un videoclip, acesta se va opri dacă ei vor privi în altă direcție și va rula din nou imediat ce își vor întoarce privirea asupra lui.

Funcția „Samsung Adapt Display” le oferă utilizatorilor o experiență de vizualizare optimă, adaptată fiecărui tip de aplicație. De asemenea, consumatorii se pot bucura de sunet la un nivel optim, personalizat.

Samsung Galaxy S4 Black Mist

„Samsung Hub” le oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa cinci servicii de conținut dintr-un singur punct de acces. Astfel, utilizatorii pot naviga printr-o mare varietate de conținut al diferitelor servicii și, mai mult decât atât, pot achiziționa și gestiona fără dificultate conținut, cu ajutorul unui singur cont Samsung. „Samsung Hub” oferă o funcție de căutare integrată – când utilizatorul caută un cuvânt-cheie, rezultatele vor afișa conținutul relevant din toate cele cinci aplicații.

„Samsung WatchON”, serviciul Samsung dedicat videoclipurilor și filmelor, a fost creat pentru a oferi o modalitate mai rapidă și mai simplă de a viziona transmisii TV în direct și conținut video on demand cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Una dintre caracteristicile unice ale Samsung WatchON constă în faptul că prin intermediul acesteia GALAXY S4 se poate transforma într-o telecomandă universală, permițându-le utilizatorilor să caute programe TV în direct cu ajutorul unui ghid și apoi să vizioneze programele alese pe televizorul Samsung SMART TV conectat anterior. De asemenea, Samsung WatchON oferă posibilități multi-screen, recomandări și posibilitatea de partajare pe rețelele sociale.

„Samsung Apps” a fost îmbogățit cu un nou serviciu care oferă posibilitatea de căutare în aplicații din Samsung Apps și Google Play. Utilizatorii pot achiziționa aplicații cu ușurință în modul în care caută și descarcă o aplicație de pe Google Play înregistrându-se pe Google Play.

„ChatON” pentru GALAXY S4 oferă o experiență de comunicare holistică prin combinarea scrierii de mesaje într-o manieră creativă și distractivă cu un serviciu de Video Chat / mVoIP de calitate.

În plus, funcția „Share Screen” le permite utilizatorilor să împărtășească cu ceilalți ecranul telefonului și să controleze acest lucru cu un prieten în timpul unui chat one-to-one, fără să fie nevoie să descarce și să încarce fișiere pe dispozitivul acestuia.

Specificații tehnice – Samsung Galaxy S4: