(Tele)Șo(pping) pe ei!

Apropo.ro / 18.04.2005, 17:46
(Tele)Șo(pping) pe ei!
Pana și OTV are teleshopping. Iar asta e grav. N-ar fi o problema daca produsele ar fi folosibile macar cateva saptamani. Și daca duduile care apar sa-și etaleze silueta ar fi dintre cele estetice. Dar e cate una... brrrrrr! Nu exista dorința la care


Pana și OTV are teleshopping. Iar asta e grav. N-ar fi o problema daca produsele ar fi folosibile macar cateva saptamani. Și daca duduile care apar sa-și etaleze silueta ar fi dintre cele estetice. Dar e cate una… brrrrrr!

Nu exista dorința la care teleshopping-ul sa nu aiba soluție. Vrei sa slabești? Se rezolva. Vrei sa te îngrași? Se rezolva. Vrei sa arați mai slab fara sa slabești? Se rezolva și asta. Nu știi sa tai niște amarați de cartofi pai? Iezista o soluție.

Și nici macar nu conteaza ca spoturile au fost filmate acum un deceniu. Nu ca de-atunci s-au îmbunatațit produsele, dar, chiar așa… freze de la începutul anilor ’90? Pantaloni „morcov”, pana deasupra gleznelor, cu șosete albe scoase mandru la vedere?

Hai ca la domnițele care se maseaza cu centuri nu comentam. Cate o porție erotica în fiecare dimineața le prinde bine unora… Ce poate fi mai placut decat sa te trezeasca la viața o pereche de fese tremurande? Știm noi: doua perechi pe același ecran. ca doar așa poți sa „slabești sanatos și eficient”, hehe.

Ne-am lipsi însa de doamnele care vor pantaloni elastici care sa le stranga grasimile. Sunt doua bucațoaie în spoturile astea carora nici un cilindru de beton precum cel de la Cernobal nu le-ar putea strange țesutul adipos. „Vaaaai, ce diferența”, se chițaie doamnele de pe ecran, minunandu-se de o scadere în diametru sesizabila evetual cu șublerul, nicidecum cu ochiul liber.

Aaaa, și sa nu uitam de toate ustensilele de gatit. S-au scos femeile moderne. Gadget-urile astea mai au puțin și se apuca de facut copii, atat sunt de competente. Și, daca n-ați observat, nu conteaza ce „procesezi” cu ele. „Pentru a curața aceste ustensile le puneți sub jetul de apa”. Daca n-ați prins episodul, unele au de-a face cu carnuri, uleiuri și ale asemenea.

Mai vreți. Am mai avea. „Repigmentare naturala a firului de par”. Naturala dar cu spray. Alt spray „amazonian” antitabac pe care, daca-l pulverizezi în gura, nu-ți mai vine sa fumezi. Mai sunt și plasturi antitabac, pe care-i lipești cat mai la vedere cand porți rochii roșii, mulate și fara maneci, plasturi pentru slabit, fluturi de cauciuc de lipit pe muschi, centuri care te fac sa transpiri ca la sapa, tigai în care „puiul prajit se prajește”…..

Afla care au fost cele mai haioase momente televizate și consulta colecția de perle numai din

Tags: