Telespectatorii au acces în culisele „Dancing on Ice – Vis în doi”, pe Antena Play

De: Ana Obretin / 10.03.2022, 13:49

Emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi”, difuzată pe Antena 1 în fiecare sâmbătă de la ora 20.00, vine cu o surpriză pentru telespectatori. Antrenamentele echipelor participante pot fi urmărite în exclusivitate, după fiecare ediție,  pe AntenaPlay.

Competiția dansului pe gheață „Dancig on Ice- Vis în doi” este în plină desfășurare. Pentru că în spatele unui moment spectaculos pe gheață stau zeci de ore de antrenamente și la fel de multe căzături, AntenaPlay duce telespectatorii în culisele show-ului de la Antena 1. Cât de multă muncă se ascunde în spatele fiecărui număr de pe gheață, care sunt principalele limite pe care concurenții trebuie să le depășească, momente tensionate sau căderi nervoase, atmosfera din timpul repetițiilor sunt câteva din lucrurile pe care fanii emisiunii le pot viziona într-un proiect exclusiv, difuzat în fiecare săptămână pe AntenaPlay, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„Dancing on Ice – Vis în doi” continuă în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. Patru  perechi vor intra pe gheață săptămâna aceasta în încercarea de a împli un vis și a oferi telespectatorilor un show impecabil.

Vezi GALERIA FOTO.

CITEȘTE ȘI: Ștefan Bănică și Irina Fodor vor prezenta show-ul „Dancing on Ice – Vis în doi”, la Antena 1

Foto: Antena 1